TV & Media

Σάκης Κατσούλης: Το αστρονομικό ποσό που κέρδισε ο νικητής του Survivor All Star

Η επόμενη μέρα μετά τον τελικό

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σάκης Κατσούλης - Survivor All Star: Το ποσό που κέρδισε ο νικητής
© NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Σάκης Κατσούλης - Survivor All Star: Το ποσό που κέρδισε ο νικητής του ριάλιτι επιβίωσης

Μεγάλος νικητής του Survivor για δεύτερη φορά μετά από αυτή το 2021 αναδείχθηκε ο Σάκης Κατσούλης, που έφυγε από τον χθεσινό τελικό στο Γαλάτσι με το τρόπαιο του Survivor All Star και το μεγάλο χρηματικό έπαθλο. 

Το κοινό ψήφισε και αποφάσισε πως νικητής του φετινού κύκλου είναι ο Σάκης Κατσούλης, με τον Νίκο Μπάρτζη να καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση.

Η ανακοίνωση ήρθε στο τέλος της βραδιάς από τον Γιώργο Λιανό, με τους θεατές που βρίσκονταν στον χώρο να ξεσπούν σε χειροκροτήματα, τη στιγμή που ακούστηκε το όνομα του νικητή. Την ίδια στιγμή, χιλιάδες κομφετί γέμισαν τον χώρο, ενώ ο Σάκης Κατσούλης σήκωσε ξανά το έπαθλο, φυσικά έχοντας στο πλευρό του την Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τους συμπαίκτες του που τον ήθελαν νικητή. 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-ctzouyadghqp)

«Δεν έχω λόγια. Αλλά επειδή είμαι αυθόρμητος...Αγαπάτε. Αγαπάτε βαθιά, αγαπάτε ειλικρινά. Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Πιστέψτε το, όσοι θέλετε να το κάνετε, θα σας αλλάξει τη ζωή», ήταν τα πρώτα λόγια του Σάκη Κατσούλη.

Εκτός όμως από το τρόπαιο, ο νικητής του Survivor έγινε πλουσιότερος και κατά πολλές χιλιάδες ευρώ. Πιο συγκεκριμένα, Ο Σάκης Κατσούλης κέρδισε 100.000 ευρώ για τη νίκη του στο ριάλιτι επιβίωσης, ενώ για τις εβδομάδες που παρέμεινε στο παιχνίδι (παραπάνω από 6 μήνες), έβαλε στον προσωπικό του λογαριασμό ακόμα 135.000 ευρώ. 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cu04b8zm7395)

Survivor: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση Κατσούλη - Μπάρτζη μετά τον τελικό

Ο νικητής του Survivor All Star, Σάκης Κατσούλης και ο φιναλίστ, Νίκος Μπάρτζης, μίλησαν στους «Δεκατιανούς» του ΣΚΑΪ μετά την ολοκλήρωση του παιχνιδιού επιβίωσης. Οι δύο τελευταίοι παίκτες του Survivor αναφέρθηκαν στην εμπειρία τους στο ριάλιτι επιβίωσης, ενώ απάντησαν σε ερώτηση αν θα συμμετέχουν στο μέλλον και πάλι στο Survivor.

Από τη μία ο Σάκης Κατσούλης έδειξε θετικός και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο σε αντίθεση με τον Νίκο Μπάρτζη, ο οποίος δεν θα ξαναπήγαινε. «Εγώ μπορεί να ξαναείμαι όντως. Όσο αντέχουν τα πόδια μου εγώ το έχω πει», είπε χαρακτηριστικά ο Σάκης Κατσούλης.

«Οι συνθήκες δεν περιγράφονται και η κάμερα δείχνει ελάχιστα από αυτά που εμείς ζούμε και αισθανόμαστε. Είναι αρκετά δύσκολες οι συνθήκες, πραγματική επιβίωση. Και πραγματική επιβίωση και σε ψυχολογικό επίπεδο. Θα μιλήσω και για τους δυο μας, επειδή έχουμε πάρει μέρος και οι δύο σε αυτό το παιχνίδι και έχουμε κάτσει πολύ καιρό. Είμαστε 12 μήνες στην τηλεόραση, είναι πάρα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Κρατάμε όλοι τα ίδια πράγματα, μαθαίνεις να ξεπερνάς τα όριά σου» είπε σε άλλο σημείο ο Σάκης Κατσούλης.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cu04rx3i6h01)

Από την άλλη ο Νίκος Μπάρτζης προσπαθεί να τα αφήσει όλα πίσω του και πως τώρα που γύρισε στην Ελλάδα όλα είναι καλά και θέλει να ξεκουραστεί.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cu04tuhhhup5)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ