TV & Media

«Η χειρότερη σκηνή σεξ στην ιστορία»: Πώς έχασε 100.000 θεατές σε ένα επεισόδιο το «The Idol»

Αντιδράσεις στα social media για την ερωτική σκηνή των Λίλι-Ρόουζ Ντεπ και The Weeknd

62224-137655.jpg
Newsroom
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
«The Idol»: Αντιδράσεις για την ερωτική σκηνή μεταξύ της Λίλι-Ρόουζ Ντεπ και του The Weeknd - 100.000 λιγότεροι θεατές σε σχέση με την πρεμιέρα.
Πάνω από 100.000 θεατές έχασε το «The Idol» μεταξύ της πρεμιέρας και του δεύτερου επεισοδίου της σειράς © Instagram/The Idol

«The Idol»: Αντιδράσεις για την ερωτική σκηνή μεταξύ της Λίλι-Ρόουζ Ντεπ και του The Weeknd - 100.000 λιγότερες προβολές σε σχέση με την πρεμιέρα.

Πάνω από 100.000 θεατές έχασε το «The Idol» μεταξύ της πρεμιέρας και του δεύτερου επεισοδίου της σειράς του HBO με πρωταγωνιστές τη Λίλι-Ρόουζ Ντεπ και τον The Weeknd.

Από τότε που προβλήθηκε στις Κάννες, η σειρά έχει προκαλέσει έντονες διαμάχες για τον τρόπο απεικόνισης της ποπ σταρ Τζόσελιν, την οποία υποδύεται η Λίλι-Ρόουζ, κόρη του Τζόνι Ντεπ, η οποία παγιδεύεται από τον ηγέτη μιας σύγχρονης αίρεσης και ιδιοκτήτη νυχτερινού κέντρου, που υποδύεται ο The Weeknd.

Κατά τη διάρκεια του δεύτερου επεισοδίου, η Τζόσελιν αυνανίζεται και αυτοτραυματίζεται ενώ θρηνεί τη νεκρή μητέρα της και τελικά υποκύπτει στις ορέξεις του χαρακτήρα Τέντρος, τον οποίο ερμηνεύει ο The Weekend.

Σε αυτό που το βρετανικό GQ έχει αποκαλέσει «τη χειρότερη σκηνή σεξ στην ιστορία», η Τζόσελιν εμφανίζεται να αυνανίζεται καθώς ο Τέντρος την καλεί να ικανοποιήσει διάφορες σεξουαλικές επιθυμίες του.

Δημοσίευμα του Variety αποκάλυψε ότι το νέο επεισόδιο προσέλκυσε 800.000 θεατές στο Max και το HBO, σε σχέση με τους 913.000, οι οποίοι παρακολούθησαν την πρεμιέρα.

Οι θεατές του «The Idol» συνέρρευσαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να εκφράσουν τις απόψεις τους για τις επίμαχες σκηνές, με το σχόλια στο Instagram να καλούν τον The Weeknd να εγκαταλείψει την υποκριτική και να «μείνει στη μουσική».

Η μητρική εταιρεία του HBO και του Max, Warner Bros Discovery, δήλωσε ότι τα νούμερα τηλεθέασης των δύο επεισοδίων ήταν «σχεδόν ίσα».

(Με πληροφορίες της Daily Mail)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ