TV & Media

Σούζη για τροχαίο στην Κηφισίας: «Το μόνο που θυμάμαι ήταν ότι σερνόμουν ανάποδα - Άναψα τη λαμπάδα μου»

Ποια η κατάσταση υγείας της μετεωρολόγου μία εβδομάδα μετά το ατύχημα

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Χριστίνα Σούζη
© NDPPHOTO / NDP PHOTO

Χριστίνα Σούζη - Τροχαίο στην Κηφισίας: Η περιγραφή για το ατύχημα και η κατάσταση της υγείας της σήμερα

Η Χριστίνα Σούζη πριν από περίπου μία εβδομάδα είχε τροχαίο ατύχημα στη Λεωφόρο Κηφισίας. Η μετεωρολόγος μίλησε σήμερα Τρίτη (13.6) στην εκπομπή του Alpha για τη στιγμή που το όχημά της αναποδογύρισε και την προσπάθειά της να βγει από όχημα. 

«Το σοκ ήταν πολύ μεγάλο και προσπαθώ και εγώ να το ξεχάσω. Έμεινα δύο μέρες στο νοσοκομείο, έφυγα την Παρασκευή το βράδυ. Ευτυχώς, που με κράτησαν γιατί έπρεπε να πάρω ενδοφλέβια αντιβίωση και παυσίπονα και όλα αυτά μου έκαναν πολύ καλό. Ζοριζόμουν αρκετά, δεν ήταν ανώδυνο όλο αυτό. Το πρόσωπό μου δεν το βλέπετε ακόμα, άστα να πάνε», είπε η Χριστίνα Σούζη και πρόσθεσε: «Δεν θυμάμαι πώς έγινε και το μόνο που θυμάμαι ήταν ότι σερνόμουν ανάποδα, έβλεπα τον ουρανό, προσπαθούσα να βγω έξω από αυτοκίνητο, η πόρτα μου ήταν ανοιχτή. Προσπαθούσα να βγω, είχαν ανοίξει οι αερόσακοι και είχα βγάλει τη ζώνη για να βγω. Τη φόραγα τη ζώνη, θα είχα σκοτωθεί αν δεν την φόραγα. Το σοκ το μεγάλο αφού διαπίστωσα ότι είμαι καλά, ήταν μήπως έχω φάει κάποιον άλλον άνθρωπο, συν τα αίματα που έτρεχαν από τη μούρη μου. Δεν θέλω να επεκταθώ άλλο, να μη συμβεί σε κανέναν αυτό». 

«Δεν μπορώ ακόμα να βγω στην τηλεόραση, γιατί πρέπει πρώτα να βγάλω τα ράμματα, τα οποία θα βγάλω την ερχόμενη Δευτέρα. Ακόμα και μετά από αυτό όμως θα πρέπει να φοράω μακιγιάζ γιατί τα σημάδια θα φαίνονται. Οδήγησα ήδη γιατί μου έδωσαν ένα αυτοκίνητο μέχρι να δω τι θα κάνω. Έχω ανάψει και τη λαμπάδα μου και όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος τον Σεπτέμβριο θα πάω στην Τήνο να προσευχηθώ», είπε η Χριστίνα Σούζη.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-ctbb1pj3e86h)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ