Κινηματογραφος

Νεκρός σε τροχαίο ο 71χρονος ηθοποιός, Τριτ Γουίλιαμς - Παρασύρθηκε από όχημα

Πώς έγινε το δυστύχημα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τριτ Γουίλιαμς
Τριτ Γουίλιαμς © EPA

Τριτ Γουίλιαμς: Νεκρός σε τροχαίο 71χρονος ηθοποιός - Παρασύρθηκε από όχημα - Πώς έγινε το δυστύχημα

Ο 71χρονος ηθοποιός Τριτ Γουίλιαμς άφησε την τελευταία του πνοή σε τροχαίο ατύχημα κοντά στο πολυτελές σπίτι του στο Βερμόντ.

Σύμφωνα με διεθνή μέσα ενημέρωσης, το ατύχημα συνέβη το απόγευμα της Δευτέρας, όταν η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο Γουίλιαμς παρασύρθηκε από ένα αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 35χρονος οδηγός.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, το ατύχημα συνέβη όταν ο οδηγός του αυτοκινήτου στρίβοντας αριστερά για να μπει σε ένα πάρκινγκ παρέσυρε τη μοτοσικλέτα με τον ηθοποιό που κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Hollywood veteran Treat Williams killed in motorcycle accident

Το ατύχημα σημειώθηκε κοντά στο σπίτι του Γουίλιαμς, το οποίο εκτιμάται ότι αξίζει περίπου 1 εκατομμύριο δολάρια. Παρόλο που ο ηθοποιός φορούσε κράνος κατά τη διάρκεια του ατυχήματος, οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή, παρά τις προσπάθειες μεταφοράς του με ελικόπτερο σε νοσοκομείο.

Ο Γουίλιαμς ήταν παντρεμένος με την ηθοποιό Παμ βαν Σαντ και είχαν δύο παιδιά.

«Σκοτώθηκε σήμερα (σ.σ. χθες) το απόγευμα. Πήγαινε να στρίψει και τον "έκοψε" ένα αυτοκίνητο. Είμαι συγκλονισμένος. Ήταν ο καλύτερος άνθρωπος. Ήταν τόσο ταλαντούχος. Τον αγαπούσαν οι σκηνοθέτες. Ήταν στην καρδιά του Χόλιγουντ από τα τέλη της δεκαετίας του '70» δήλωσε ο ατζέντης του Γουίλιαμς, Μπάρι ΜακΦέρσον.

«Με μεγάλη μας λύπη ανακοινώνουμε ότι ο αγαπημένος μας Τριτ Γουίλιαμς πέθανε σήμερα στο Ντόρσετ του Βερμόντ μετά από ένα θανατηφόρο τροχαίο με μοτοσικλέτα. Όπως αντιλαμβάνεστε είμαστε σοκαρισμένοι και συντετριμμένοι. Ο Τριτ ήταν γεμάτος αγάπη για την οικογένειά του, για τη ζωή του. Είναι τόσο σοκαριστικό όλο αυτό αλλά να ξέρετε ότι ο Τριτ ήταν βαθιά αγαπημένος και άξιος σεβασμού από την οικογένειά του και όλους όσοι τον γνώριζαν. Είμαστε κάτι παραπάνω από συντετριμμένοι και ζητάμε να σεβαστείτε τις στιγμές που περνάμε και το πένθος μας. Στους φίλους του λέμε να ξέρετε ότι ο Τριτ σας εκτιμούσε όλους και συνεχίστε να τον έχετε στις καρδιές και τις προσευχές σας» ανέφερε σε δήλωσή της η οικογένεια του ηθοποιού.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

10 ψυχεδελικές καλτ ταινίες του ιαπωνικού κινηματογράφου
10 ψυχεδελικές καλτ ταινίες του ιαπωνικού κινηματογράφου

Ταινίες, κυρίως από το Νέο Κύμα —συχνά με πολλά «avant-garde» στοιχεία— που ξεχώρισαν για την εκκεντρική τους πλοκή και τις δυνατές τους εικόνες, αποκτώντας με τα χρόνια καλτ «status»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY