Πρώτο Θέμα: Ουδεμία χρηματοδοτική ή άλλη σχέση με τον εφοπλιστή κ. Παναγιώτη Λασκαρίδη
Ανακοίνωση για την υπόθεση κατάσχεσης πλοίου από τις ιταλικές αρχές
Πρώτο Θέμα: Ανακοίνωση για την υπόθεση κατάσχεσης πλοίου του εφοπλιστή Παναγιώτη Λασκαρίδη από τις ιταλικές αρχές, μετά τον εντοπισμό 850 κιλών κοκαΐνης.
Ανακοίνωση για την υπόθεση του εφοπλιστή Παναγιώτη Λασκαρίδη και την υπόθεση κατάσχεσης πλοίου του από τις ιταλικές αρχές, μετά τον εντοπισμό τεράστιας ποσότητας ναρκωτικών, εξέδωσε ο δημοσιογραφικός όμιλος Πρώτο Θέμα.
Σε ανακοίνωση που δημοσιοποίησε στην ιστοσελίδα του, αναφέρει ότι ο όμιλος, αλλά και η ιδιοκτησία του «δεν έχει καμία απολύτως σχέση, ούτε είχε ποτέ, ούτε έχει χρηματοδοτηθεί ως νομικά ή φυσικά πρόσωπα από τον εφοπλιστή κύριο Παναγιώτη Λασκαρίδη».
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πρώτου Θέματος:
«Ενημερώνουμε τους κ.κ. Κυριάκο Βελόπουλο, Γιώργο Κύρτσο, Νίκο Σβέρκο καθώς και τους λοιπούς “θαυμαστές μας” ότι το “Πρώτο Θέμα” και η ιδιοκτησία του δεν έχει καμία απολύτως σχέση, ούτε είχε ποτέ, ούτε έχει χρηματοδοτηθεί ως νομικά ή φυσικά πρόσωπα από τον εφοπλιστή κύριο Παναγιώτη Λασκαρίδη. Τους καλούμε λοιπόν να ανακαλέσουν άμεσα τις αναφορές τους που σχετίζονται με εμάς και τον κ. Παναγιώτη Λασκαρίδη, διαφορετικά θα αναγκαστούμε να επιλέξουμε την οδό της Δικαιοσύνης, κάτι το οποίο δεν έχουμε κάνει ποτέ».
Βενετία: Πάνω από 800 κιλά κοκαΐνης βρέθηκαν σε ελληνόκτητο πλοίο
Περισσότερα από 800 κιλά κοκαΐνης, αξίας περίπου 150 εκατομμυρίων ευρώ, εντοπίστηκαν επιμελώς κρυμμένα σε πλοίο της Laskaridis Shipping.
To πλοίο βρισκόταν, και παραμένει από την Πέμπτη, αγκυροβολημένο στα ανοιχτά της Βενετίας, ενώ είχε αποπλεύσει από το Σάντος της Βραζιλίας.
#GDF #Venezia: sequestrati 850 kg di sostanza stupefacente occultata a bordo di una nave da carico proveniente dal Sud-America.#NoiconVoi pic.twitter.com/XqeBPV0cko
— Guardia di Finanza (@GDF) April 20, 2023
Ο τρόπος με τον οποίο ήταν κρυμμένα τα ναρκωτικά στο πλοίο παραπέμπει σε συνήθη πρακτική των καρτέλ ναρκωτικών, που, με τη βοήθεια δυτών, κρύβουν τα ναρκωτικά στα ύφαλα, χωρίς να το γνωρίζουν τα μέλη του πληρώματος ή οι διαχειριστές.
Κανένας από τους ναυτικούς του πλοίου, όπως σημειώνει η ιστοσελίδα TradeWinds που έφερε το θέμα στη δημοσιότητα, δεν έχει συλληφθεί, ενώ ακόμη δεν έχει γίνει κάποιο σχόλιο από την πλοιοκτήτρια εταιρεία.
Στην προκειμένη περίπτωση, τα ναρκωτικά εντοπίστηκαν από δύτες για λογαριασμό των ιταλικών αρχών, επιμελώς συσκευασμένα σε πλαστικό, σε 570 δέματα, μέσα σε αγωγούς εξαερισμού, ενώ το συνολικό βάρος τους έφτανε τα 850 κιλά.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2026
Το ντοκιμαντέρ για τα 100 χρόνια του New Yorker θυμίζει πως η δημοσιογραφία μπορεί να αλλάξει τον τρόπο που βλέπουμε τον κόσμο
Η Αλεξάνδρα Δουβαρά ανακοίνωσε με λυγμούς τον θάνατό του
«Ο γιατρός μου είπε κάποια πράγματα για το μέλλον που δεν είναι και πολύ ευοίωνα»
Το καυστικό σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα και η απάντηση του ιδιοκτήτη
Το Fireplace 10 hours full HD συγκέντρωσε πάνω από 157 εκατ. προβολές σε λιγότερο από 10 χρόνια
Θα παρουσιάσει τον ελληνικό τελικό της Eurovision;
Αθηναίοι VS Επαρχιώτες
Η απόφαση του καναλιού
«Καλό ταξίδι σε έναν καλλιτέχνη που έζησε με αξιοπρέπεια εντός και εκτός σκηνής»
Τα ονόματα που τράβηξαν τα βλέμματα των φίλων του ποδοσφαίρου
H παρουσιάστρια μίλησε με εγκάρδια λόγια για τον αείμνηστο δημοσιογράφο
Το στιγμιότυπο που μοιράστηκε ο Φοίβος Παπαδάκης με τους διαδικτυακούς του φίλους
Τι αποκάλυψε η Μαρία Σαράφογλου στο κεντρικό δελτίο του ANT1
Επί σειρά ετών η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ακολουθούσε το «Καλημέρα Ελλάδα»
Τηλεοπτική πρεμιέρα στην ΕΡΤ1 έκανε η μεγάλη υπερπαραγωγή της δημόσιας τηλεόρασης
Τι ανέφερε ο γνωστός παρουσιαστής στην εκπομπή του Πέτρου Κουσουλού
Ο παρουσιαστής προχώρησε σε αποκαλύψεις για τις τελευταίες κουβέντες του με τον δημοσιογράφο που πέθανε χθες το απόγευμα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.