TV & Media

Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer του MasterChef 2023 (βίντεο)

Σε τι ρόλο βλέπουμε αυτή τη φορά τους κριτές

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer του MasterChef 2023 (βίντεο)
© YouTube

MasterChef 2023: Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer του 7ου κύκλου του ριάλιτι μαγειρικής

Το MasterChef επιστρέφει και ήδη από σήμερα κυκλοφόρησε το πρώτο trailer του ριάλιτι μαγειρικής, το οποίο αναμένεται στις οθόνες κατά το β' μισό της τηλεοπτικής σεζόν, στις αρχές του 2023.

Το βίντεο προβλήθηκε σε πρώτη μετάδοση κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Breakfast@Star», με τους κριτές να διαλέγουν αυτή τη φορά καινούργιους ρόλους.

Συγκεκριμένα, στο trailer βλέπουμε τους κρτιές - σεφ, Λεωνίδα Κουτσόπουλο και Πάνο Ιωαννίδη να ζητούν πατρικές συμβουλές από τον φίλο και συνάδελφό τους, Σωτήρη Κοντιζά.

Οι δύο σεφ έχουν γίνει πρόσφατα μπαμπάδες, σχεδόν ταυτόχρονα, και έχουν εξομολογηθεί πως παίρνουν πολύ συχνά τηλέφωνο τον Κοντιζά, ο οποίος έχει ήδη τρία παιδιά, κάνοντάς του διάφορες ερωτήσεις.

Στο trailer του 7ου κύκλου του MasterChef βλέπουμε τον Κουτσόπουλο να προσπαθεί να κοιμήσει το μωράκι του περιγράφοντάς του την συνταγή της φάβας, ενώ ο Ιωαννίδης αναγκάζεται να βάλει τον απορροφητήρα προκειμένου να ηρεμήσει το δικό του παιδάκι.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cp5mzlqtayah)

Ο Πάνος Ιωαννίδης είχε αναφέρει λίγες ημέρες νωρίτερα: «Κάνουμε πολλή παρέα και με τον Λεωνίδα και τον Σωτήρη. Βγαίνουμε έξω, τρώμε, κάνουμε και διακοπές μαζί. Εγώ και ο Λεωνίδας παίρνουμε πολλές συμβουλές από τον Σωτήρη γιατί είναι έμπειρος μπαμπάς. Και οι δύο τον παίρνουμε τηλέφωνο και τον ρωτάμε πολλά πράγματα που αφορούν το παιδί».

Όσον αφορά στη νέα του καθημερινότητά μετά τον ερχομό του γιου του, ο Πάνος Ιωαννίδης επισήμανε ότι: «Η καθημερινότητα μου έχει αλλάξει πάρα πολύ, έχει έρθει ένας νέος μέλος στην οικογένεια, το οποίο έχει τραβήξει όλη την προσοχή. Είναι η προτεραιότητά μου, όταν δεν δουλεύω θέλω να είμαι με τον γιο μου, όταν αρχίζει να σκάει τα χαμόγελα είναι μοναδικό».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ