TV & Media

Star Trek: Ο Τζορτζ Τακέι αποκαλεί τον Γουίλιαμ Σάτνερ «γκρινιάρη γέρο»

Sulu εναντίον Κάπτεν Κέρκ

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Κόντρα στο Star Trek: Sulu εναντίον Κάπτεν Κέρκ

Ο Tζορτζ Τακέι δεν αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τον πρώην συμπρωταγωνιστή του στο «Star Trek», Γουίλιαμ Σάτνερ, σε μια νέα συνέντευξή του στην εφημερίδα The Guardian. Ο Τακέι ο οποίος πρωταγωνίστησε ως Sulu απέναντι στον Κάπτεν Κέρκ κατά τη διάρκεια της θητείας τους στο «Star Trek», δήλωσε ότι υπήρχε μια υγιής συντροφικότητα στα γυρίσματα μεταξύ των μελών του καστ «εκτός από έναν, ο οποίος ήταν μια πριμαντόνα». Πρόκειται για μια κόντρα που κρατά πολλά χρόνια. 

Ο ηθοποιός φάνηκε αρχικά να υπαινίσσεται τον Σάτνερ, στον οποίο απευθύνθηκε άμεσα αργότερα στην συνέντευξή του όταν ρωτήθηκε αν κάποιοι από το καστ τα πήγαιναν καλά μαζί του. Ο Τακέι θεωρούσε ότι ο Σάτνερ ήταν εγωιστής, σταματώντας συχνά τα γυρίσματα για να ζητήσει να του κάνει κοντινό η κάμερα. Από την άλλη, ο Σάτνερ τον αποκαλούσε ψυχωτικό και άρρωστο, αλλά ίσως το χειρότερο που έχει πει για τον συμπρωταγωνιστή του, μετά από τη σειρά και τις ταινίες ήταν πως τον γνώριζε ελάχιστα, γιατί είχε μικρό ρόλο.

Ο Σάτνερ έγινε πρωτοσέλιδο νωρίτερα αυτό τον μήνα λόγω μιας συνέντευξης στους «Times UK» στην οποία μίλησε εναντίον των συμπρωταγωνιστών του στο «Star Trek» οι οποίοι τα είχαν βάλει μαζί του. «Άρχισα να καταλαβαίνω ότι το έκαναν για λόγους δημοσιότητας», δήλωσε ο Σάτνερ. «Εξήντα χρόνια μετά από κάποιο περιστατικό εξακολουθούν να βρίσκονται σε αυτό το μονοπάτι. Δεν νομίζετε ότι αυτό είναι λίγο περίεργο; Είναι σαν ασθένεια. Ο Τζορτζ δεν σταμάτησε ποτέ να μαυρίζει το όνομά μου. Αυτοί οι άνθρωποι είναι πικραμένοι και πικραμένοι. Έχω εξαντλήσει την υπομονή μου μαζί τους. Γιατί να δίνεις πίστη σε ανθρώπους που κατατρώγονται από φθόνο και μίσος;».

Πριν μερικούς μήνες, ο ηθοποιός του Star Trek εξαπέλυσε πυρά κατά του Σάτνερ για το σύντομο ταξίδι του στο διάστημα με την κάψουλα του Τζεφ Μπέζος Blue Origin, περιγράφοντάς τον ειρωνικά ως «όχι και το πιο κατάλληλο δείγμα» για διαστημικές πτήσεις. 

«Πηγαίνει με τόλμη εκεί που έχουν πάει άλλοι άνθρωποι», παρατήρησε δεικτικά ο 84χρονος Τακέι παραφράζοντας το σλόγκαν του Σταρ Τρεκ («με τόλμη εκεί που κανείς δεν έχει πάει ποτέ ξανά»), όταν το σάιτ Page Six τον ρώτησε τι γνώμη είχε για το ταξίδι του «Κερκ» την Τετάρτη.

«Είναι ένα ινδικό χοιρίδιο, 90 ετών και είναι σημαντικό να μάθουμε τι συμβαίνει. Έτσι ένας 90χρονος θα δείξει πολλά περισσότερα για τη φθορά του ανθρώπινου σώματος (στο διάστημα), οπότε θα είναι ένα καλό δείγμα για μελέτη. Αν και δεν είναι το πιο “φιτ” δείγμα σε ηλικία 90 ετών, οπότε θα είναι ένα δείγμα που δεν είναι φιτ! (σ.σ ακατάλληλο)» ήταν το καυστικό λογοπαίγνιο του Τακέι…