Η Ηλιάνα Μαυρομάτη παραδέχτηκε ότι κακώς απάντησε σε ερώτηση για τον Βασίλη Μπισμπίκη και τη Δέσποινα Βανδή
Τι είπε στη συνέντευξή της
Ηλιάνα Μαυρομάτη: Έκανα λάθος που απάντησα στην ερώτηση για τον Βασίλη Μπισμπίκη και τη Δέσποινα Βανδή
Στην ερώτηση που είχε δεχτεί πριν από μερικές ημέρες για τις ερωτικές σκηνές με τον Βασίλη Μπισμπίκη, αναφέρθηκε η Ηλιάνα Μαυρομάτη.
Πιο συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος ρώτησε την ηθοποιό αν θεωρεί ότι η Δέσποινα Βανδή ζηλεύει βλέποντας τις ερωτικές σκηνές με την ίδια και τoν σύντροφό της στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει», όπου και υποδύονται το ζευγάρι. Τότε, η Ηλιάνα Μαυρομάτη είχε απαντήσει: «Δεν έχω σκεφτεί μήπως ζηλέψει η σύντροφός του, γιατί είναι μια πολύ έμπειρη γυναίκα, είναι καλλιτέχνης και καταλαβαίνει».
Αυτή τη φορά, μιλώντας στο περιοδικό «Hello», η πρωταγωνίστρια της σειράς «Αυτή η νύχτα μένει» δήλωσε πως θεωρεί λάθος το ότι απάντησε τότε σε αυτή την ερώτηση. «Έκανα λάθος που απάντησα στη συγκεκριμένη ερώτηση. Ήταν μια άκομψη ερώτηση και για τον Βασίλη και για τη σύντροφό του. Πολύ συχνά οι δημοσιογράφοι επιλέγουν να κάνουν άκομψες ερωτήσεις για να βγάζουν τίτλους, κάτι που αποδείχθηκε κι από αυτό που έζησα. Παρ’ όλα αυτά ήταν ένα μάθημα για μένα, σε κάποιες ερωτήσεις δεν πρέπει να απαντάς», είπε χαρακτηριστικά.
«Νομίζω πως δεν θα με ρωτούσε κανείς τίποτα, αν ο συμπρωταγωνιστής μου είχε προσωπική ζωή εκτός δημοσιότητας. Κατάλαβα τις δυσκολίες που περνούν και οι ίδιοι με τον τρόπο, με τον οποίο λειτουργούν τα media. Από πλευράς μου, λόγω απειρίας και κάπως αυτόματα, μπήκα στη διαδικασία να απαντήσω και ήταν λάθος μου. Θα μάθω σιγά σιγά», συμπλήρωσε.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2026
Το ντοκιμαντέρ για τα 100 χρόνια του New Yorker θυμίζει πως η δημοσιογραφία μπορεί να αλλάξει τον τρόπο που βλέπουμε τον κόσμο
Η Αλεξάνδρα Δουβαρά ανακοίνωσε με λυγμούς τον θάνατό του
«Ο γιατρός μου είπε κάποια πράγματα για το μέλλον που δεν είναι και πολύ ευοίωνα»
Το καυστικό σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα και η απάντηση του ιδιοκτήτη
Το Fireplace 10 hours full HD συγκέντρωσε πάνω από 157 εκατ. προβολές σε λιγότερο από 10 χρόνια
Θα παρουσιάσει τον ελληνικό τελικό της Eurovision;
Αθηναίοι VS Επαρχιώτες
Η απόφαση του καναλιού
«Καλό ταξίδι σε έναν καλλιτέχνη που έζησε με αξιοπρέπεια εντός και εκτός σκηνής»
Τα ονόματα που τράβηξαν τα βλέμματα των φίλων του ποδοσφαίρου
H παρουσιάστρια μίλησε με εγκάρδια λόγια για τον αείμνηστο δημοσιογράφο
Το στιγμιότυπο που μοιράστηκε ο Φοίβος Παπαδάκης με τους διαδικτυακούς του φίλους
Τι αποκάλυψε η Μαρία Σαράφογλου στο κεντρικό δελτίο του ANT1
Επί σειρά ετών η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ακολουθούσε το «Καλημέρα Ελλάδα»
Τηλεοπτική πρεμιέρα στην ΕΡΤ1 έκανε η μεγάλη υπερπαραγωγή της δημόσιας τηλεόρασης
Τι ανέφερε ο γνωστός παρουσιαστής στην εκπομπή του Πέτρου Κουσουλού
Ο παρουσιαστής προχώρησε σε αποκαλύψεις για τις τελευταίες κουβέντες του με τον δημοσιογράφο που πέθανε χθες το απόγευμα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.