TV & Media

Η αφοπλιστική αντίδραση της Άννας Φόνσου σε κλέφτες: «Να σας βάλω λίγη σουπίτσα;» (βίντεο)

Η 83χρονη ηθοποιός εξηγεί πώς ευεργέτησε τους τοξικοεξαρτημένους ληστές

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Άννα Φόνσου: Η γνωστή ηθοποιός περιέγραψε στην κάμερα πώς απέτρεψε ληστεία σε βάρος της, με μια κίνηση ανθρωπιάς προς τους δράστες.
Η Άννα Φόνσου περιέγραψε το πώς κατόρθωσε να αποτρέψει ληστεία εις βάρος της © NDP Photo

Άννα Φόνσου: Η γνωστή ηθοποιός περιέγραψε στην κάμερα πώς απέτρεψε ληστεία σε βάρος της, με μια κίνηση ανθρωπιάς προς τους δράστες.

Έναν μοναδικό τρόπο να αντιμετωπίζει ακόμη και τις δυσκολότερες καταστάσεις φαίνεται πως διαθέτει η Άννα Φόνσου.

Σύμφωνα με τηλεοπτική της συνέντευξη, περιέγραψε το πως έχουν επιχειρήσει τουλάχιστον δύο φορές να την ληστέψουν και εκείνη στο τέλος τους ευεργέτησε.

Όπως αποκάλυψε η Άννα Φόνσου στην εκπομπή Studio 4, την πρώτη φορά, γνώριζε τον άνδρα που επιχείρησε να εισβάλει στο σπίτι της και ο οποίος έκλεβε λόγω του εθισμού του στα ναρκωτικά.

«Μαγείρευα μια μέρα σούπα και χτυπάει το κουδούνι. Ανεβαίνουν επάνω δύο τύποι με σπιρούνια και τους λέω τι θέλετε από μένα; Εγώ περίμενα τον άντρα μου, τον Τάκη. Μου λέει ο ένας κυρία Άννα, εγώ είμαι, ο Δημήτρης του καθαριστηρίου. Μην το πείτε στον κύριο Τάκη αλλά έχω αυτό το πάθος. Δώστε μας λεφτά ή ό,τι άλλο έχετε να φύγουμε», ανέφερε αρχικά η ηθοποιός.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-codmu0mbu6eh)

«Τι να σου δώσω», του λέω. «Εγώ μαγειρεύω μια σούπα. Μπείτε μέσα». Βγάλαμε τη σούπα από τη φωτιά και τους λέω, «θέλετε να σας βάλω λίγη σουπίτσα;».

Καθίσαμε και οι τρεις και φάγαμε και του λέω, «πότε το άρχισες, βρε Δημήτρη, το κλέψιμο και τα ναρκωτικά; Μου είπε ότι τον παρέσυραν και τα λοιπά. Τους έκανα και δυο αβγά μάτια και τους λέω, πού να τρέχετε τώρα μες στη νύχτα να βρίσκετε ναρκωτικά; Δεν κοιμάστε απόψε εδώ, θα έρθει κι ο Τάκης σε λίγο».

Τους έστρωσα στο σαλόνι, όμως είχαν αφήσει έξω από την πόρτα τις μπότες τους. Έρχεται ο Τάκης και του λέω, «Θα σου εξηγήσω. Ο Δημήτρης, το παιδί του καθαριστηρίου, παίρνει ναρκωτικά, τους έδωσα σούπα και αβγά». 

Εκείνος ήθελε να καλέσουμε την αστυνομία. Όλη τη νύχτα ο Τάκης δεν κοιμήθηκε. Το πρωί που ξυπνήσαμε τους δίνει ο Τάκης ένα χαρτζιλίκι και τους λέει, «η Άννα έχει τη δύναμη να σας πάει να κάνετε αποτοξίνωση. Θα πάτε;». Λένε αυτοί, «Θα πάμε». Τους έστειλα και σήμερα έχουν ο καθένας από δυο παιδιά, πρόσθεσε, με τους παρουσιαστές να μην πιστεύουν τα όσα άκουγαν.

Τη δεύτερη φορά, σημείωσε ότι ο δράστης δεν θέλησε να τη ληστέψει όταν κατάλαβε ποια είναι. «Να, πάρε αυτό το 50ρικο, δεν έχω παραπάνω», του είπε η ηθοποιός. «Α, είστε η Άννα Φόνσου! Δεν θέλω λεφτά από εσάς», της απάντησε εκείνος.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ