TV & Media

Παυλίδου για Παπαγιάννη: «Είχα καταλάβει ότι δεν θα ζητήσει συγγνώμη»

Και δήλωση του Χρήστου Φερεντίνου για την πρώην σύζυγό του

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σοφία Παυλίδου
Σοφία Παυλίδου © NDP

Η Σοφία Παυλίδου για το δικαστήριο με τον Μάνο Παπαγιάννη - Η έφεση του ηθοποιού, η συγγνώμη που δεν ακούστηκε και η στάση του Χρήστου Φερεντίνου

Η Σοφία Παυλίδου έκανε τις πρώτες της δηλώσεις μετά τη δικαστική διαμάχη με τον Μάνο Παπαγιάννη. Όπως είπε από την αρχή είχε καταλάβει ότι ο ηθοποιός δεν είχε πρόθεση να της ζητήσει συγγνώμη για τον ξυλοδαρμό της στα παρασκήνια του θεάτρου όπου πρωταγωνιστούσαν πριν από τέσσερα χρόνια.

«Αισθάνομαι δικαιωμένη και ικανοποίηση από την απόφαση της Δικαιοσύνης. Όταν άκουσα την απόφαση ήταν πολύ λυτρωτικό, συγκινήθηκα πολύ, με έπιασαν κλάματα, ήμουν πολύ συγκινημένη και φορτισμένη», δήλωσε η Σοφία Παυλίδου στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του Ant1 και πρόσθεσε: «Τα παιδιά μου είναι πολύ χαρούμενα, μου είπαν: Επιτέλους μαμά!»

«Είχα καταλάβει ότι δεν θα έρθει ποτέ αυτή η συγγνώμη. Ακόμα και μέσα στο δικαστήριο όταν τέθηκε από την πρόεδρο κάτι τέτοιο, δεν φαινόταν η διάθεση του ανθρώπου αυτού να ζητήσει συγγνώμη, γιατί αν ήταν θα το είχε κάνει νωρίτερα. Αυτή τη στιγμή, μετά από 4 χρόνια, στην αίθουσα δικαστηρίου εμένα δεν μου λέει κάτι αυτό. Αλλά δεν είπε συγγνώμη, δεν δείχνει μεταμέλεια που σημαίνει ότι ίσως δεν κατάλαβε ακόμα τι έχει πράξει. Είναι δικαίωμά του να κάνει έφεση. Εγώ δεν πιστεύω ότι θα αλλάξει κάτι στο αποτέλεσμα. Όταν πλησίαζαν οι μέρες της δίκης ήταν αρκετά δύσκολο γιατί έπρεπε να ξαναβιώσω τα πάντα», δήλωσε η Σοφία Παυλίδου.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-codn1htdl9j5)

Χρήστος Φερεντίνος: «Αν ο Μάνος Παπαγιάννης είχε ζητήσει συγγνώμη, η υπόθεση θα είχε πάρει άλλη τροπή»

Ο Χρήστος Φερεντίνος, πρώην σύζυγος της Σοφίας Παυλίδου, μίλησε σε εκπομπή του Alpha για την απόφαση του δικαστηρίου σχετικά με τη διαμάχη της με τον Μάνο Παπαγιάννη. Ο παρουσιαστής σχολίασε ότι αν είχε ειπωθεί μια «συγγνώμη» η υπόθεση θα είχε πάρει άλλη τροπή.

«Είμαι χαρούμενος με αυτή την εξέλιξη. Στήριξα τη Σοφία Παυλίδου από την πρώτη στιγμή γιατί όλο το δίκιο ήταν με το μέρος της. Η απόφαση αυτή είναι μια δικαίωση για εκείνη. Η Σοφία του έδωσε όλον τον χρόνο να παραδεχτεί το λάθος του και να ζητήσει συγγνώμη. Αλλά αυτό δεν έγινε ποτέ! Αντίθετα αυτός διαστρέβλωσε εντελώς τα γεγονότα. Να είστε σίγουροι ότι η υπόθεση αυτή θα είχε πάρει άλλη τροπή, αν είχε ειπωθεί μια συγγνώμη!», είπε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου ο Χρήστος Φερεντίνος. 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-codm8jdd1cnl)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ