Ελλαδα

Θύμα ληστείας η Λόλα Νταϊφά: Της έκλεψαν οικογενειακά κειμήλια 600.000 ευρώ

Πώς χάθηκαν - Η λάθος κίνηση που «καθοδήγησε» τους δράστες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Λόλα Νταϊφά: Της έκλεψαν ιστορικά οικογενειακά κειμήλια αξίας 600.000 ευρώ - Το χρονικό της ληστείας και η «λάθος κίνηση».
Χάθηκαν ιστορικά κειμήλια της Λόλας Νταϊφά, αξίας άνω των 600.000 ευρώ © NDP Photo

Λόλα Νταϊφά: Της έκλεψαν ιστορικά οικογενειακά κειμήλια αξίας 600.000 ευρώ - Το χρονικό της ληστείας και η «λάθος κίνηση».

Θύμα ληστείας έπεσε η Λόλα Νταϊφά, η οποία είδε ιστορικά οικογενειακά κειμήλια να κάνουν «φτερά» μέσα σε λίγα λεπτά.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Espresso, μια λάθος κίνηση που έκανε η ίδια έγινε η αιτία να χαθούν ιστορικά κειμήλια της οικογένειάς της, αξίας άνω των 600.000 ευρώ.

«Δεν περίμενα ποτέ πως εγώ η ίδια θα άνοιγα στους επίδοξους ληστές μου και θα έχανα όλα τα κοσμήματα, που χρονολογούνται ακόμη και από τον 18ο αιώνα», αναφέρει η Λόλα Νταϊφά, η οποία έχει συνδέσει το όνομά της με τις δημόσιες σχέσεις του ANT1 και υπήρξε στενή φίλη της Αλίκης Βουγιουκλάκη, του Μίνωα Κυριακού και πολλών ακόμη επωνύμων.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, για την υπόθεση ενημερώθηκε η Interpol, ενώ σήμανε επίσης συναγερμός στη ΓΑΔΑ.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-codlbbb3tlwx)

Λόλα Νταϊφά: Της έκλεψαν ιστορικά οικογενειακά κειμήλια αξίας 600.000 ευρώ - Το χρονικό της ληστείας

Ήταν περίπου στα μέσα του Οκτωβρίου όταν η Λόλα Νταϊφά επέστρεφε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι στο σπίτι της στα βόρεια προάστια.

Στην είσοδο της πολυκατοικίας, ένας καλοντυμένος άνδρας με μάσκα προστασίας τη χαιρετάει κανονικά και της λέει ότι γίνονται κάποιες εργασίες στον πάνω όροφο.

Όσο είχε ανοιχτή την πόρτα και μιλούσε με τον άγνωστο, είχαν μπει στο εσωτερικό του διαμερίσματος άλλα δύο άτομα, χωρίς να τους αντιληφθεί, τα οποία και τη λήστεψαν.

«Ήταν κοσμήματα πολλών δεκάδων ετών, της γιαγιάς μου, της προγιαγιάς μου, του πεθερού μου. Ήταν πραγματικός θησαυρός και κυρίως είχαν τρομερή συναισθηματική αξία όλα αυτά. Το φοβερό είναι ότι πήγαν απευθείας στο συρτάρι που τα είχα τοποθετήσει», λέει η Λόλα Νταϊφά.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ