Ελλαδα

Κλέφτες έμπαιναν σε σπίτια παριστάνοντας τους τεχνικούς της ΔΕΗ

Πώς αντιλήφθηκε την απάτη ένοικος πολυκατοικίας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ζωγράφου: Προσποιούνταν τους τεχνικούς της ΔΕΗ, έμπαιναν σε σπίτια και έκλεβαν - Ένοικος πολυκατοικίας αντιλήφθηκε την απάτη.
Προσποιούμενοι τεχνικούς της ΔΕΗ έμπαιναν σε σπίτια κατοίκων της περιοχής Ζωγράφου 2 συλληφθέντες © Eurokinissi

Ζωγράφου: Προσποιούνταν τους τεχνικούς της ΔΕΗ, έμπαιναν σε σπίτια και έκλεβαν - Ένοικος πολυκατοικίας αντιλήφθηκε την απάτη.

Συνελήφθησαν, μεσημβρινές ώρες της Δευτέρας (21/11), από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), δύο άνδρες (31 και 35 ετών) κατηγορούμενοι για κλοπές κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, απόπειρα και τετελεσμένη, στην περιοχή του Ζωγράφου.

Ειδικότερα, μεσημβρινές ώρες της Δευτέρας, προσέγγισαν γυναίκα στην είσοδο πολυκατοικίας στην περιοχή του Ζωγράφου, προσποιούμενοι τεχνικούς της Δ.Ε.Η. και μετέβηκαν εντός της πολυκατοικίας. Έτερος ένοικος της πολυκατοικίας που τους είδε, τους έκρινε ύποπτους, κάλεσε την αστυνομία και οι ανωτέρω τράπηκαν σε φυγή.

Λίγο νωρίτερα, οι ανωτέρω κατηγορούμενοι είχαν ενεργήσει κλοπή με τον ίδιο τρόπο δράσης και είχαν αφαιρέσει χρηματικό ποσό από την οικία ημεδαπής σε διαφορετικό σημείο.

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., μετά από αναζητήσεις, κατάφεραν να εντοπίσουν τους κατηγορούμενους και τους οδήγησαν στο Τμήμα Ασφάλειας Ζωγράφου, όπου αναγνωρίστηκαν και συνελήφθησαν.

Οι συλληφθέντες, με τη σχηματισθείσα δικογραφία από το Τμήμα Ασφάλειας Ζωγράφου, οδηγήθηκαν στον Αρμόδιο Εισαγγελέα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ