TV & Media

Γιώργος Καπουτζίδης: Έκανα coming out μετά από κουβέντα με τον τότε σύντροφό μου

Πώς έφτασε στην απόφαση ο ηθοποιός και σεναριογράφος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γιώργος Καπουτζίδης
Γιώργος Καπουτζίδης © NDP

Γιώργος Καπουτζίδης - Η απόφασή του να κάνει coming out - Η συζήτηση που είχε με τον τότε σύντροφό του

Μία συζήτηση με τον τότε σύντροφό του ήταν αρκετή για να αποφασίσει να κάνει coming out, όπως παραδέχθηκε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Ο γνωστός σεναριογράφος, σκηνοθέτης και ηθοποιός μίλησε στο Esquire και αναφέρθηκε στην απόφασή του να μιλήσει για το σεξουαλικό του προσανατολισμό.

«Ξέρω πάρα πολύ καλά τι χρειάζεται να πεις για πάρεις followers ή να πάρεις μπράβο στα social media. Και βλέπω ανθρώπους που το κάνουν αυτό το πράγμα και που ο δημόσιος λόγος τους λαμβάνει πολλά χειροκροτήματα και πολλές καρδούλες, ενώ ο ιδιωτικός τους είναι τελείως διαφορετικός. Αυτό δεν θα το έκανα ποτέ. Και είναι και ένας λόγος για τον οποίο έκανα coming out μετά από μία συζήτηση που είχα με τον τότε σύντροφό μου», δήλωσε ο Γιώργος Καπουτζίδης και συμπλήρωσε:

«Μου είχε πει τότε "Ναι αλλά ο δημόσιος λόγος σου σε αυτό το θέμα δεν ταιριάζει τόσο πολύ με τον ιδιωτικό". Πράγματι, στον ιδιωτικό λόγο ήμουν φοβερά διεκδικητικός, μαχητικός, μιλούσα παντού για τα ΛΟΑΤΚΙ δικαιώματα και εξηγούσα σε φίλους μου και πράγματα που ίσως δεν γνώριζαν, αλλά στο δημόσιο λόγο μου πετούσα κάτω από τα ραντάρ».

Γιώργος Καπουτζίδης: «Κατάλαβα ότι είχε δίκιο»

«Όταν μου το είπε, συνειδητοποίησα ότι είχε δίκιο», παραδέχθηκε και πρόσθεσε πως «ο δημόσιος λόγος μου δεν ήταν τόσο δυναμικός. Μία ημέρα μετά, μίλησα σε μία εκπομπή, έκανα coming out και ο δημόσιος λόγος μου ταίριαζε πια απόλυτα με τον ιδιωτικό και θέλω να ταιριάζει πάντα».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ