TV & Media

Η personal roller του Snoop Dogg αποκαλύπτει πόσα τσιγάρα μαριχουάνας έχει στρίψει για τον ράπερ

Η Renegade Piranha εξηγεί επίσης πώς ανέλαβε την ασυνήθιστη θέση εργασίας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Snoop Dogg αμείβει επαγγελματία πλήρους απασχόλησης για να του στρίβει τα τσιγάρα μαριχουάνας - Ο διάσημος ράπερ καταναλώνει πάνω από 200 γραμμάρια ημερησίως.
Ο Snoop Dogg μισθώνει επαγγελματία για να στρίβει τα τσιγάρα μαριχουάνας του © EPA/Nina Prommer

Ο Snoop Dogg αμείβει επαγγελματία πλήρους απασχόλησης για να του στρίβει τα τσιγάρα μαριχουάνας - Ο διάσημος ράπερ καταναλώνει πάνω από 200 γραμμάρια ημερησίως.

Η προσωπική παρασκευάστρια τσιγάρων μαριχουάνας του Snoop Dogg υπολογίζει ότι έχει στρίψει περίπου μισό εκατομμύριο τσιγάρα για τον ράπερ ενόσω εργάζεται για λογαριασμό του.

Ο 51χρονος Καλιφορνέζος καλλιτέχνης του Hip Hop καλύπτει θέση πλήρους απασχόλησης στο μισθολόγιό του ώστε να του στρίβουν τα τσιγάρα του, με τον ίδιο τον Snoop Dogg να έχει στο παρελθόν δηλώσει ότι καπνίζει περίπου 80 τσιγάρα μαριχουάνας την ημέρα.

Σε μια νέα συνέντευξη, η Renegade Piranha αποκάλυψε είπε ότι έχει στρίψει «πάνω από 450.000 τζόιντ» για τον Snoop, από τότε που ανέλαβε την ιδιόρρυθμη θέση εργασίας.

«Κάνω περίπου 230 γραμμάρια την ημέρα, που είναι 75 με 150 τσιγάρα», είπε στο «The Kyle And Jackie O Show» την περασμένη εβδομάδα.

Η Piranha πρόσθεσε ότι ο ράπερ δεν πηγαίνει ποτέ πουθενά χωρίς να καταναλώνει κάνναβη.

Σε μια άλλη πρόσφατη συνέντευξη στο podcast του The Review, η Renegade Piranha εξήγησε πώς πήρε την ασυνήθιστη θέση εργασίας, ανακαλώντας ένα «roll off» μεταξύ της ίδιας, ενός τυλιχτή πούρων από τη Βενεζουέλα και του μηχανικού ήχου του Snoop.

«Τα κάπνισα, είναι το λιγότερο που μπορώ να πω», ανέφερε. «Έτσι, από εκείνη την ημέρα και μετά, ήμουν η κορυφαία στο είδος μου».

Sitting Down with Snoop Doggs Blunt Roller

Τον Ιούνιο, ο Snoop αποκάλυψε ότι είχε δώσει στην Piranha αύξηση, αφού ο επιδραστικός λογαριασμός UberFacts στο Twitter ανάρτησε στο κοινωνικό δίκτυο της πληροφορία ότι ο πλήρους απασχόλησης παρασκευαστής τσιγάρων του Snoop κέρδιζε «μεταξύ 40.000 και 50.000 δολαρίων το χρόνο».

«Πληθωρισμός», απάντησε ο ράπερ. «Ο μισθός ανέβηκε!».

Νωρίτερα αυτό το μήνα, ο Snoop και ο Master P βοήθησαν ένα επτάχρονο θύμα πυροβολισμού να εκδώσει ένα παιδικό βιβλίο. Ο Malakai Roberts τυφλώθηκε οριστικά ως αποτέλεσμα ένοπλης βίας τον Δεκέμβριο του 2020, αλλά δημιούργησε το βιβλίο «Adventures With Malakai», βασισμένο στις δικές του εμπειρίες.

Το βιβλίο θα εκδοθεί το 2023 με τη βοήθεια του Snoop Loopz Cereal και έχει χαρακτηριστεί από τον Master P ως «ειδικό».

«Αυτό το παιδί δεν τα παράτησε ποτέ, παρά τις αντιξοότητες που πέρασε, οπότε αυτό το βιβλίο θα είναι ξεχωριστό», εξήγησε.

(Με πληροφορίες του ΝΜΕ και της Daily Mail)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ