TV & Media

Ξένια Καλογεροπούλου: «Έχω χάσει την όρασή μου, θα ήταν δύσκολο να επιστρέψω τηλεοπτικά»

«Δεν μπορώ να δω τηλεόραση, μόνο ακούω», εξομολογήθηκε η ηθοποιός

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ξένια Καλογεροπούλου
Η ηθοποιός Ξένια Καλογεροπούλου αντιμετωπίζει προβλήματα με την όρασή της © EUROKINISSI

Ξένια Καλογεροπούλου: Οι δηλώσεις της για το πρόβλημα όρασης, την τηλεοπτική επιστροφή και τις προτάσεις για θέατρο

Η ηθοποιός Ξένια Καλογεροπούλου παραχώρησε μία σπάνια συνέντευξη στις τηλεοπτικές κάμερες και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απώλεια όρασης που αντιμετωπίζει και καθιστούν δύσκολη την τηλεοπτική της επιστροφή. 

Παρά τα προβλήματα όρασης, η Ξένια Καλογεροπούλου συμμετέχει στην παράσταση «Θείος Βάνιας». «Δεν αισθάνομαι καθόλου αγχωμένη, ενώ συνήθως είμαι. Έχει γίνει πολύ καλή δουλειά και είναι όλοι υπέροχοι ηθοποιοί» δήλωσε για τη θεατρική παράσταση. 

Σε ό,τι αφορά το ενδεχόμενο επιστροφής της στην τηλεόραση, η ηθοποιός απάντησε στους δημοσιογράφους: «Δε νομίζω να με δείτε κάπου τηλεοπτικά. Το γεγονός ότι εγώ έχω χάσει την όρασή μου, σημαίνει ότι δεν θα μπορούσαν να μου λένε την παραμονή: Πάρε 10 σελίδες και μάθε τις για αύριο. Οπότε θα ήταν κάπως δύσκολο. Κουβεντιάζω στην τηλεόραση, ακούω, γιατί δεν μπορώ και να δω, οπότε μόνο ακούω» είπε η Ξένια Καλογεροπούλου και αναφέρθηκε στις προτάσεις που τις έχουν γίνει για το θέατρο. 

«Μου έχουν κάνει μια πρόταση να παίξω στο Εθνικό Θέατρο το 2024. Το 2024 μου φαίνεται πάρα πολύ μακριά. Μπορεί εγώ να μην υπάρχω πια, ή να μην είμαι σε θέση πια, δεν ξέρω. Αλλά ωραίο είναι να σου προτείνουν για το 2024» είπε η Ξένια Καλογεροπούλου.

Ξένια Καλογεροπούλου: Η αγωνία για τις παραστάσεις και η δυσκολία να μάθει τα λόγια | OPEN TV

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ