TV & Media

Χριστόφορος Παπακαλιάτης ενόψει Maestro: «Δεν έχω αδικηθεί, έχω αμφισβητηθεί»

Τι είπε για την κριτική που έχει δεχτεί μέσα στα χρόνια

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Δεν έχω αδικηθεί, έχω αμφισβητηθεί
Χριστόφορος Παπακαλιάτης © NDP

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στο Mega Stories για τις σκληρές κριτικές: «Δεν έχω αδικηθεί, νομίζω ότι έχω αμφισβητηθεί - Μου χρέωναν δεκάδες πράγματα»

Λίγες ημέρες πριν την επιστροφή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στην τηλεόραση με τη σειρά «Maestro», ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή της Δώρας Αναγνωστοπούλου Mega Stories και απάντησε στο πώς αντιμετωπίζει εκείνος τις κριτικές για τις δουλειές του μέσα στα χρόνια.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ανέτρεξε στους σταθμούς της προσωπικής κι επαγγελματικής του πορείας τα τελευταία 32 χρόνια, κάνοντας τον απολογισμό για όσα έχει «ακούσει». 

«Δεν νομίζω ότι έχω αδικηθεί. Νομίζω ότι έχω αμφισβητηθεί – είναι η σωστή λέξη – στην πορεία των 32 χρόνων. Πολλές φορές με είχε στενοχωρήσει αλλά ανθρώπινο δεν είναι; Είναι ένα παιχνίδι και μεγαλώνοντας συνειδητοποιείς ότι είναι μάταιο, οπότε σταματάς να δίνεις τόσο μεγάλη σημασία και να αποκοτούν βάρος μέσα σου αυτά τα πράγματα. Μου χρέωναν δεκάδες πράγματα σε διαφορετικές εποχές κι ηλικίες», είπε αρχικά ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης. 

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: "Δεν νομίζω ότι έχω αδικηθεί αλλά έχω αμφισβητηθεί"

Και συνέχισε: «Σε κάποια είχαν δίκιο. Βλέπω κάποιες σκηνές, οι οποίες δεν ήταν καλές. Κάποιες άλλες ήταν μέτριες και κάποιες λίγες ήταν πολύ καλές πάντα σε συνάρτηση με την ηλικία και την εποχή. Αλλά όταν κάνεις μια σούμα, νομίζω ότι υπήρξα πολύ τυχερός».

Maestro | ΠΡΕΜΙΕΡΑ | Πέμπτη 13/10 22:30 (trailer)

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Η υπόθεση της νέας του σειράς 

O Ορέστης ταξιδεύει σε ένα μικρό νησί στην εποχή της πανδημίας προκειμένου να στήσει, από την αρχή, ένα Φεστιβάλ μουσικής. Αντιμέτωπος με τη μικρή κοινωνία του νησιού και όλες τις παθογένειές της, θα βρεθεί μπλεγμένος σε μία ακραία ερωτική ιστορία που θα αποτελέσει κίνητρο για να εκδηλωθούν όλα τα κοινωνικά προβλήματα τα οποία μαστίζουν μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων. Είναι όλοι συνδεδεμένοι μεταξύ τους και μ’ έναν τρόπο συνένοχοι σε αυτό που θα ακολουθήσει.

Πρωταγωνιστούν: Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Στεφανία Γουλιώτη, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος, Σάντρα Σαραφάνοβα, Τόνια Μαράκη, Γιώργος Μπινιάρης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ