TV & Media

Ο Τζίμι Κίμελ μίλησε για τις εγχειρήσεις ανοιχτής καρδιάς του πεντάχρονου γιου του

Ο μικρός Μπίλι γεννήθηκε με συγγενή καρδιοπάθεια και υποβλήθηκε σε διαδοχικές επεμβάσεις

62224-137655.jpg
Newsroom
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τζίμι Κίμελ: Ο διάσημος παρουσιαστής του τοκ σόου «Jimmy Kimmel Live» μίλησε για τις εγχειρήσεις ανοιχτής καρδιάς, στις οποίες υποβλήθηκε ο 5χρονος γιος του.
Ο Τζίμι Κίμελ στο πλατό της εκπομπής του ABC «Jimmy Kimmel Live» © Randy Holmes/Disney General Entertainment Content via Getty Images

Τζίμι Κίμελ: Ο διάσημος παρουσιαστής του τοκ σόου «Jimmy Kimmel Live» μίλησε για τις εγχειρήσεις ανοιχτής καρδιάς στις οποίες υποβλήθηκε ο 5χρονος γιος του.

Ο Τζίμι Κίμελ, 54χρονος οικοδεσπότης του ομώνυμου τοκ σόου του δικτύου ABC μίλησε στους δημοσιογράφους για τον 5χρονο γιο του Μπίλι, ο οποίος γεννήθηκε με συγγενή καρδιοπάθεια και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

«Τα πάει περίφημα. Χρειάζεται ακόμα μια εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς, αλλά τα πάει περίφημα», είπε ο διάσημος παρουσιαστής προσθέτοντας ότι ο Μπίλι είναι «ένας μεγάλος λόγος» τον οποίος ο ίδιος και η σύζυγός του στηρίζουν το έργο φιλανθρωπικών οργανώσεων.

«Δεν είναι τόσο μεγάλος», αστειεύτηκε στο γνωστό πνευματώδες ύφος του ο Τζίμι Κίμελ. «Είναι περίπου τρία πόδια ψηλός».

Σημείωσε επίσης ότι ο γιος του δεν ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για τις λεπτομέρειες της επέμβασής του: «Προσπάθησα να του εξηγήσω την εγχείρηση καρδιάς, γιατί έχει μια ουλή στο κέντρο του στήθους του, και δεν έχει σχεδόν κανένα ενδιαφέρον».

Ο Τζίμι Κίμελ και η σύζυγός του, Μόλι ΜακΝίρνι, ξεπέρασαν έναν δύσκολο πρώτο χρόνο με το αγοράκι τους, καθώς χρειάστηκε να υποβληθεί σε τρεις εγχειρήσεις καρδιάς, η πρώτη από τις οποίες όταν ήταν μόλις τριών ημερών, αφού γεννήθηκε με τη συγγενή καρδιακή πάθηση, τετραλογία του Fallot, με πνευμονική ατρησία.

Ο οικοδεσπότης του δημοφιλούς τοκ σόου αργά το βράδυ είπε στους δημοσιογράφους ότι η υποστήριξή του προς το Παιδιατρικό Νοσοκομείο του Λος Άντζελες βασίζεται στις οικογενειακές του εμπειρίες. «Ο γιος μας, ο Μπίλι, έκανε δύο εγχειρήσεις ανοιχτής καρδιάς εδώ, γεννήθηκε με δύο καρδιακά ελαττώματα και τα διόρθωσαν πολύ καλά, οπότε είμαστε πολύ ευγνώμονες», εξήγησε ο Κίμελ.

Είπε επίσης ότι, αν και ασχολείται με τη φιλανθρωπική οργάνωση από «πολύ πριν» γεννηθεί ο Μπίλι, ποτέ δεν πίστευαν ότι η οικογένειά τους θα λάμβανε φροντίδα από τον οργανισμό.

«Ποτέ δεν φανταζόμασταν ότι αυτός ο οργανισμός που είχαμε υποστηρίξει οικονομικά και διοργανώνοντας εκδηλώσεις υπέρ του θα ήταν ένα μέρος που έπρεπε να πάμε – ήταν ένα μικρό σοκ, αλλά όλα λειτούργησαν», είπε στους δημοσιογράφους.

Ο Κίμελ γιόρτασε τα πέμπτα γενέθλια του γιου του τον Απρίλιο, δημοσιεύοντας ένα γλυκό μήνυμα στο Instagram, στο οποίο εξέφρασε την εκτίμησή του για τους γιατρούς και τις νοσοκόμες που βοήθησαν να σωθεί ο Μπίλι.

«Χρόνια πολλά για τα 5α γενέθλια στο μικρό μας παξιμάδι. Είμαστε αιώνια ευγνώμονες στους λαμπρούς γιατρούς και νοσοκόμες στο @ChildrensLA & @CedarsSinai που έσωσαν τη ζωή του Μπίλι και σε όλους εσάς, καθώς οι δωρεές, οι προσευχές και οι θετικές σκέψεις σήμαιναν τα πάντα», έγραψε ο Κίμελ. «Στηρίξτε τις οικογένειες που χρειάζονται ιατρική φροντίδα».

Στην αξιολάτρευτη φωτογραφία, ο Μπίλι χαμογελούσε καθώς καθόταν μπροστά σε μια μικρή τούρτα διακοσμημένη με τρία κεριά γενεθλίων.

Ο παρουσιαστής του τοκ σόου - ο οποίος έχει επίσης μια κόρη, την επτάχρονη Τζέιν με τη νυν σύζυγό του καθώς και δύο μεγαλύτερα παιδιά, τον Κέβιν και την Κέιτι από προηγούμενη σχέση - μίλησε για πρώτη φορά για την κατάσταση του γιου του τον Μάιο του 2017, με έναν συναισθηματικά φορτισμένο μονόλογο στην εκπομπή του.

(Με πληροφορίες από το People)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ