Κοσμος

«Καλωσήλθατε στις ειδήσεις της Δεξιάς»: Τηλεπαρουσιάστρια στην Ιταλία γίνεται viral (βίντεο)

Η σύνδεση του «σαρδάμ» με τη νίκη της Τζόρτζια Μελόνι στις ιταλικές εκλογές

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Μπιάνκα Κατερίνα Μπιτζάρι παρουσιάζει το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Lα7
Η Μπιάνκα Κατερίνα Μπιτζάρι παρουσιάζει το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Lα7

Η νίκη της Τζόρτζια Μελόνι στις ιταλικές εκλογές και το lapsus της παρουσιάστριας ειδήσεων Μπιάνκα Κατερίνα Μπιτζάρι στο κανάλι La7

Μόνο απαρατήρητο δεν πέρασε στην Ιταλία το σαρδάμ τηλεπαρουσιάστριας που, αφού εκφώνησε τους τίτλους, καλωσόρισε τους τηλεθεατές στις… «ειδήσεις της Δεξιάς».

Η Μπιάνκα Κατερίνα Μπιτζάρι παρουσιάζει το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Lα7. Και το πολιτικό χρώμα που έδωσε στο καλωσόρισμά της προς τους τηλεθεατές προκάλεσε πλήθος ειρωνικών και άλλων σχολίων στα κοινωνικά δίκτυα δεδομένης και της επικράτησης του δεξιού συνασπισμού στις εκλογές της περασμένης Κυριακής. «Το έκανε κατά λάθος ή ήθελε να δείξει προς τα πού γέρνει πλέον το δελτίο ειδήσεων;» ήταν ένα από τα πιο συνηθισμένα σχόλια.

Το σαρδάμ συνδέθηκε ακόμη και με την ανάληψη της διεύθυνσης του ενημερωτικού τομέα του καναλιού από τον Ενρίκο Μεντάνα, δημοσιογράφου που επί χρόνια παρουσίαζε το δελτίο ειδήσεων στο Canale 5, την τηλεοπτική ναυαρχίδα του ομίλου που ανήκει στον Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Άλλοι εμφανίστηκαν πιο επιεικείς σημειώνοντας πως το «δεξιό» καλωσόρισμα οφείλεται στο γεγονός πως η πρώτη είδηση που ακολούθησε αμέσως μετά αναφερόταν ακριβώς στις εκλογές και τη «νίκη της Κεντροδεξιάς». Η ίδια πάντως θα ζητούσε αργότερα συγγνώμη για το «lapsus». 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ