TV & Media

Η Ιωάννα Τούνη είναι έγκυος - Η ανάρτησή της στο Instagram που επιβεβαιώνει την εγκυμοσύνη

Το μήνυμά της στους followers και η αναφορά στη μαμά της

62224-137655.jpg
Newsroom
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Ιωάννα Τούνη είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί
Η Ιωάννα Τούνη είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί @Instagram

Η Ιωάννα Τούνη επιβεβαιώνει ότι είναι έγκυος. Το μήνυμά της στο Instagram για την εγκυμοσύνη. Η φωτογραφία με το θετικό τεστ.

Η Ιωάννα Τούνη επιβεβαίωσε τις φήμες ότι είναι έγκυος. Η influencer ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram, με την οποία επιβεβαιώνει την εγκυμοσύνη της. Το τελευταίο χρονικό διάστημα υπήρχε έντονη φημολογία ότι η Ιωάννα Τούνη περιμένει το πρώτο της παιδί.

Τελικά, η influencer επέλεξε να το επιβεβαιώσει με ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram. Το post συνοδεύεται από μια φωτογραφία που τη δείχνει να κρατά το τεστ εγκυμοσύνης, το οποίο είναι θετικό. Εμφανώς συγκινημένη κρατά στο άλλο της χέρι μια ανθοδέσμη με κόκκινα τριαντάφυλλα.

«Μέχρι σήμερα, ονειρευόμουν με λαχτάρα και προσμονούσα την ημέρα που θα έφτιαχνα τη δική μου οικογένεια» αναφέρει η Ιωάννα Τούνη. Και προσθέτει για την εγκυμοσύνη της: «Μια οικογένεια που θα αποτελείται από δυο γονείς, που θα λατρεύουν το μωράκι που έρχεται…πράγματα απλά που εγώ στερήθηκα σαν παιδί μεγαλώνοντας μόνο με τη μαμά μου».

Η Ιωάννα Τούνη κρατά στο χέρι το θετικό τεστ εγκυμοσύνης της
Η Ιωάννα Τούνη κρατά στο χέρι το θετικό τεστ εγκυμοσύνης της @Instagram

Στην ανάρτησή της η Ιωάννα Τούνη κάνει αναφορά στη μητέρα της, την οποία έχασε πρόσφατα από καρκίνο. Όπως εξηγεί: «Ξέρω ότι η μαμά μου με ακούει και με προσέχει -ακόμη και τώρα- από ψηλά! Όσο και να με στεναχωρεί λοιπόν, που δεν θα είναι εδώ να με αγκαλιάζει και να μου μάθει πως μεγαλώνει κανείς ένα μωρό…».

Έγκυος η Ιωάννα Τούνη - Η ανάρτηση στο Instagram για την εγκυμοσύνη της

«Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε σχεδόν πριν από 3 μήνες… Την ημέρα που έμαθα ότι περιμένω το πρώτο μου μωράκι! Χαρά και λύπη και συγκίνηση… και όλα μου τα συναισθήματα τόσο έντονα και ανάκατα σαν ταραμοσαλάτα! Μέχρι σήμερα, ονειρευόμουν με λαχτάρα και προσμονούσα την ημέρα που θα έφτιαχνα την δική μου οικογένεια… μια οικογένεια που θα αποτελείται από δυο γονείς, που θα λατρεύουν το μωράκι που έρχεται…πράγματα απλά που εγώ στερήθηκα σαν παιδί μεγαλώνοντας μόνο με την μαμά μου!» τονίζει η Ιωάννα Τούνη.

«Η μαμά μου, όλα μου. Δεν ξέρω ποιοι από εσάς πιστεύετε ότι οι άνθρωποι μας είναι δίπλα μας, και μας ακούνε ακόμη και όταν "φύγουν" από τη ζωή… θα σας πω απλά πως πριν από 3 μήνες, η δική μου μαμά "έφυγε" από καρκίνο, έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου, έκλαιγα μόνη, απαρηγόρητη, της μιλούσα στις προσευχές μου κάθε μέρα και της έλεγα συνέχεια: "μαμά μου δεν θέλω να είμαι μόνη, θέλω οικογένεια!"» προσθέτει η Ιωάννα Τούνη στην ανάρτησή της στο Instagram με την οποία επιβεβαιώνει ότι είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί.

«Λίγες ημέρες μετά συνέβη αυτό! Ξέρω ότι η μαμά μου με ακούει και με προσέχει -ακόμη και τώρα- από ψηλά! Όσο και να με στεναχωρεί λοιπόν, που δεν θα είναι εδώ να με αγκαλιάζει και να μου μάθει πως μεγαλώνει κανείς ένα μωρό…» συνεχίζει.

«Ξέρω ότι θα είναι δίπλα μου με τον ένα ή τον άλλο τρόπο… και αυτό το μωράκι που έρχεται στον κόσμο, είναι η απάντηση και το δώρο της για εμένα που έμεινα πίσω... Ανυπομονώ! Και ελπίζω να γίνω τόσο καλή μαμά, όσο η δική μου…» καταλήγει η Ιωάννα Τούνη για την εγκυμοσύνη της.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ