TV & Media

Η Super Κική είναι έγκυος και εξηγεί γιατί θα είναι «μόνη μαμά»

«Πρώτον γιατί μπορώ»

Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η Super Κική ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος. Οι φωτογραφίες στο Instagram και η απόφασή της να είναι μόνη «μαμά». Η ανάρτηση για την εγκυμοσύνη.

Η Super Κική επεφύλαξε μια ευχάριστη έκπληξη στους followers της στο Instagram. Ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος και περιμένει το πρώτο της παιδί. Τα χαρμόσυνα νέα για την εγκυμοσύνη έγιναν γνωστά σήμερα Παρασκευή (24/6) το απόγευμα.

Η ανάρτηση στο Instagram, με την οποία η Super Κική γνωστοποιεί ότι είναι έγκυος, συνοδεύεται από δύο φωτογραφίες. Στις εικόνες αυτές δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά της που θα γίνει μητέρα. Και στις δύο φωτογραφίες κρατά το υπερηχογράφημα.

Η Super Κική θα είναι «μόνη μαμά» και αυτοί είναι οι λόγοι

«Το πιο δύσκολο μάθημα που έμαθα φέτος είναι ότι κάποιες φορές είναι καλύτερα να αφήνεις τα πράγματα όπως είναι… να αφήνεις τους ανθρώπους να φεύγουν και κάποιους άλλους να έρχονται… Θα γίνω ΜΑΜΑ και μάλιστα μόνη ΜΑΜΑ» αναφέρει η Super Κική για την εγκυμοσύνη της.

Και εξηγεί: «Πρώτον γιατί ΜΠΟΡΩ… και δεύτερον γιατί ο σύντροφος που είχα αποφάσιζε συνεχώς να προδίδει ό,τι είχαμε… Παρ’ όλα αυτά ότι αγάπη δε φρόντισαν να μου δώσουν κάποιοι… θα φροντίσω να την δώσω απλόχερα σε αυτό που κουβαλάω μέσα μου».

Η είδηση ότι η Super Κική είναι έγκυος έκανε αρκετούς followers να της ευχηθούν τα καλύτερα τόσο για την ίδια όσο και για το μωρό που κυοφορεί.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Super Kikii (@super_kikii)

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις