TV & Media

Μιμή Ντενίση για Ουκρανία: Το 2022 ελάχιστα διαφέρει από το 1922

Η ανάρτηση της ηθοποιού για τον πόλεμο στην Ουκρανία

Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Μιμή Ντενίση - Πόλεμος στην Ουκρανία: Η ανάρτησή της

Η Μιμή Ντενίση παίρνει θέση για τον πόλεμο στην Ουκρανία με ανάρτησή της στο Facebook και υποστηρίζει ότι «το 2022 ελάχιστα διαφέρει από το 1922»

«Δεν μπορώ να ψάξω τα λάθη του παρελθόντος της Ουκρανίας με νοιάζει το παρόν κ το μέλλον των ανθρώπων της!! Έχουμε κάνει κ εμείς άπειρα πολιτικά λάθη που τα πλήρωσε η Μικρασία ο Πόντος η Κύπρος», γράφει η Μιμή Ντενίση και προσθέτει: «Όταν πρόκειται για ανθρώπους που σκοτώνονται κ θα οδηγηθούν στην προσφυγιά εμένα εκεί είναι η καρδιά κ ο νους μου. Όσο για την Ευρώπη... πάντα αμήχανη κ διχασμένη ήταν μπροστά σε κρίσεις». 

Μιμή Ντενίση: Ολόκληρη η ανάρτηση για τον πόλεμο στην Ουκρανία

«Μα τι λαός είμαστε;; Διχασμός ακόμα κ για το θέμα της Ουκρανίας;; Όταν γίνεται μια βίαιη εισβολή σε μια χώρα. Όταν απειλείται η ζωή χιλιάδων αθώων όταν έρχεται μια νέα τεράστια ανθρωπιστική κρίση τι ψάχνετε;; Δεν μπορώ να ψάξω τα λάθη του παρελθόντος της Ουκρανίας με νοιάζει το παρόν κ το μέλλον των ανθρώπων της!! Έχουμε κάνει κ εμείς άπειρα πολιτικά λάθη που τα πλήρωσε η Μικρασία ο Πόντος η Κύπρος. Όταν πρόκειται για ανθρώπους που σκοτώνονται κ θα οδηγηθούν στην προσφυγιά εμένα εκεί είναι η καρδιά κ ο νους μου. Όσο για την Ευρώπη.. Πάντα αμήχανη κ διχασμένη ήταν μπροστά σε κρίσεις το 2022 ελάχιστα διαφέρει από το 1922. Μετά από μια τεράστια πανδημία μια μεγάλη εισβολή!! Ηγέτες που ονειρεύονται αυτοκρατορίες κ λαοί με τα μωρά στους ώμους που ονειρεύονται μόνο να επιζήσουν κ να προστατέψουν τις εστίες τους».

 

Σήμερα (28/2), η Ουκρανία μετρά την πέμπτη ημέρα από τη ρωσική εισβολή. 

Το Yπουργείο Εσωτερικών της Ουκρανίας με ανακοίνωσή του βράδυ της Κυριακής (27/2) ανέφερε ότι 352 Ουκρανοί άμαχοι σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια της εισβολής της Ρωσίας, μεταξύ των οποίων 14 παιδιά. Το ΥΠΕΣ ανακοίνωσε ότι επιπλέον 1.684 άνθρωποι, μεταξύ των οποίων 116 παιδιά, έχουν τραυματιστεί. Το Υπουργείο δεν έδωσε καμία πληροφορία για απώλειες μεταξύ των ενόπλων δυνάμεων της Ουκρανίας. Η αναπληρώτρια υπουργός Άμυνας της Ουκρανίας, Hanna Malyar, ισχυρίστηκε ότι οι ρωσικές δυνάμεις έχασαν περίπου 4.300 στρατιώτες.

Διαβάστε επίσης: Πόλεμος στην Ουκρανία: Σήμερα οι διαπραγματεύσεις με Ρωσία (Live)

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ