Survivor 2022: Αυτά είναι τα στατιστικά επιτυχίας κάθε παίκτη
Ποιες δύο παίκτριες είναι υποψήφιες προς αποχώρηση
Survivor 2022: Η ανακοίνωση για τα ποσοστά επιτυχίας των παικτών και η ανατροπή στην ψηφοφορία προς αποχώρηση.
Τα στατιστικά επιτυχίας κάθε παίκτη του Survivor 2022 ανακοίνωσε στο επεισόδιο της Κυριακής (7/2) ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης, Γιώργος Λιανός. Οι παίκτες των «Μαχητών» και των «Διασήμων» πληροφορήθηκαν τη θέση που καταλαμβάνουν σύμφωνα με τις επιδόσεις τους στους αγώνες.
Κάποιοι περίμεναν ότι θα βρεθούν σε αυτή τη θέση και κάποιοι ίσως ξαφνιάστηκαν, είτε ευχάριστα, είτε δυσάρεστα. MVP των δύο ομάδων είναι ο Άρης Σοϊλέδης για τους «Διάσημους» και η Ασημίνα για τους «Μαχητές». Σε καλή θέση βρέθηκαν και οι άλλοι δύο νέοι παίκτες των «μπλε», ο Ανδρέας και η Θωμαΐς.
Συγκεκριμένα, για τους «Μαχητές», με ποσοστό επιτυχίας 57% ανακηρύχθηκε πρώτη η Ασημίνα, με 50% ακολουθεί ο Ανδρέας, με 48% η Σοφιάννα, με 42% ο Σάββας, με 41% ακολουθούν ο Γιώργος και ο Γιάννης, με 40% η Πελαγία και τελευταίος με 30% ο Σπύρος Μαρτίκας.
Για τους «Διάσημους», με ποσοστό επιτυχίας 74% πρώτος είναι ο Άρης, στη δεύτερη θέση με 55% είναι η Βρισηίδα, ακολουθούν με 54% η Ναυσικά, με 52% ο Απόστολος Ρουβάς, με 51% η Ευρυδίκη, με 47% ο Λάμπρος, με 45% η Μυριέλλα και τέλος με 44% η Αθηνά.
Survivor 2022: Ευρυδίκη και Αθηνά υποψήφιες προς αποχώρηση
Οι «Διάσημοι» ηττήθηκαν στον αγώνα ασυλίας από τους «Μαχητές» και κλήθηκαν να ψηφίσουν το πρόσωπο που θα αποχωρήσει από το Survivor 2022. Ωστόσο, μία ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού στο συμβούλιο του νησιού έφερε την ανατροπή. Οι παίκτες της κόκκινης ομάδας κλήθηκαν να ψηφίσουν όχι μόνο ένα, αλλά δύο πρόσωπα προς αποχώρηση, βγάζοντας στον «τάκο» την Αθηνά Ευμορφιάδη και την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Γίνεσαι διάσημος από τους κανόνες που παραβιάζεις»
Ποιο μοντέλο έμεινε εκτός ημιτελικού
«Η ιστορική αλήθεια μερικές φορές θέλει σκληρές αποφάσεις»
Κάνει λόγο για «προδήλως παράνομη απόφαση» και καλεί εγρήγορση
Ο ρόλος της δημοσιογραφίας και το ντοκιμαντέρ για τη 17 Νοέμβρη
Η εξομολόγηση της συζύγου του εκλιπόντος ηθοποιού για τις τελευταίες στιγμές του στο νοσοκομείο
«Θα είμαι αυστηρή στον ρόλο μου» δηλώνει
Άγνωστος απείλησε τον δημοσιογράφο ότι «θα έχει την τύχη του Γιώργου Καραϊβάζ»
Ο ηθοποιός μίλησε για τις κακοποιητικές συμπεριφορές στην τηλεόραση και τον ευρύτερο χώρο του θεάματος
O δημιουργός αξέχαστων εκπομπών που έχουν γράψει ιστορία, παραχώρησε το πολύτιμο αρχείο του
Τι αποκάλυψε για τα γυρίσματα του «Παρά Πέντε» και τον ρόλο της «Ντάλιας»
Τα ηχηρότερα deals των τελευταίων δεκαετιών σε τηλεπικοινωνίες, ενέργεια, φαρμακευτική, βιοτεχνολογία
Ανανεώθηκε το συμβόλαιο του διάσημου παρουσιαστή
Ποιος θα επικρατήσει στη σύγκρουση των κολοσσών του streaming για τον έλεγχο του ιστορικού στούντιο;
«Η γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ εκφράζεται πλήρως» σημείωσε ο πρώην διευθυντής της εφημερίδας
Η πλατφόρμα απαντά στις κατηγορίες για «κλεμμένο υλικό» και «συκοφάντηση»
Η αγαπημένη σειρά ξανά στις οθόνες 20 χρόνια μετά το πρώτο επεισόδιο
Ποιο μοντέλο είχε τη χειρότερη φωτογραφία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.