Trending Now

Survivor 2022: Ποιοι παίκτες είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Ακόμη μία ήττα για την ομάδα των Μαχητών

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Survivor 2022: Η ομάδα των «Μαχητών» έδειξε τους τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση στο συμβούλιο του νησιού
Survivor 2022: Η ομάδα των «Μαχητών» © Instagram / Survivor Greece

Survivor 2022: Οι παίκτες που επέλεξαν οι Μαχητές να είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση - Τι έγινε στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού.

Η ομάδα των Μαχητών έχασε και το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας και κλήθηκε να ψηφίσει τα πρόσωπα που θέτει υποψήφια προς αποχώρηση από το Survivor 2022. Για ακόμη μία φορά οι Μαχητές έχασαν τον αγώνα, άρα και το έπαθλο φαγητού και πλέον η γκρίνια στην καλύβα τους δεν υποχωρεί. 

Πρώτος υποψήφιος της ομάδας αναδείχθηκε ο Ανδρέας Ματθαιακάκης, ο οποίος αντέδρασε με την επιλογή των συμπαικτών του και τα έβαλε με τη Σοφιάνα και την Ασημίνα. Στο επεισόδιο της Δευτέρας (14/2) οι Μαχητές έδειξαν ως υποψήφια προς αποχώρηση την Πελαγία Καζολέα. Ο Σάββας Κάλφας, ο παίκτης που κέρδισε την ατομική ασυλία, έδειξε τον τρίτο υποψήφιο από τους Μαχητές, τον Σπύρο Μαρτίκα

 

«Έπεσαν όλοι επάνω μου να μου αμαυρώσουν την εικόνα ότι δεν είναι δίκαια η μοιρασιά και με ενοχλεί. Είμαι η πρώτη που λέω ότι το Survivor είναι ένα παιχνίδι στρατηγικής. Με ενοχλούν πράγματα που ξεφεύγουν το όριο το παιχνιδιού κι αν αντιληφθώ, μετά τη μεσημεριανή τοποθέτησή μου, ότι υπάρχουν χαρακτηρισμοί που υπονοούν πράγματα χωρίς να είναι αποδείξεις αλλά απλές ενδείξεις… Είναι όλα μηνύσιμα και δε θα διστάσω να τα αντιμετωπίσω γιατί ο καθένας έχει έρθει μόνος του εδώ», είπε η Πελαγία μετά την επίθεση που δέχθηκε από τον Σπύρο Μαρτίκα στην καλύβα για το φαγητό και τις ποσότητες που τρώει κάθε παίκτης. 

 

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ