TV & Media

MasterChef: Μαγείρεψε @ρχ#δι@ καπαμά στους κριτές (βίντεο)

Οι ατάκες από Λεωνίδα Κουτσόπουλο - Πώς αντέδρασαν Κοντιζάς και Ιωαννίδης

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Λύκα πήρε ποδιά στο MasterChef με το πιάτο «αρχ...α καπαμά»
Η Λύκα πήρε ποδιά στο MasterChef με το πιάτο «αρχ...α καπαμά» © YouTube/MasterChefGreece

Στο MasterChef η Λύκα μαγείρεψε «αρχ...α καπαμά». Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Σωτήρης Κοντιζάς και Πάνος Ιωαννίδης δοκίμασαν το πιάτο και της έδωσαν την ποδιά.

Το MasterChef είχε νέο επεισόδιο τη Δευτέρα (17/1). Στην τρίτη οντισιόν του διαγωνισμού μαγειρικής η Λύκα ετοίμασε ένα ιδιαίτερο πιάτο για τους κριτές. Η παίκτρια του MasterChef μαγείρεψε «@ρχ#δι@ καπαμά» για να δοκιμάσουν ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και ο Πάνος Ιωαννίδης.

«Με λένε Λύκα, είμαι από την Πάτρα και τα τελευταία δύο χρόνια ζω στην Αθήνα. Τα υπόλοιπα δεν έχουν σημασία, είναι νούμερα» είπε.

«Μπορώ να σας πω πόσα κιλά είμαι και πόσο ύψος έχω. Την ηλικία μου, όμως, δεν θα τη μάθετε ποτέ» πρόσθεσε στις πρώτες της δηλώσεις πριν εμφανιστεί μπροστά στους κριτές για να προσθέσει τις τελευταίες λεπτομέρειες στο πιάτο της, το οποίο είχε ονομάσει «αρχ...α καπαμά».

Όπως είπε, πρόκειται για έναν πάρα πολύ ωραίο μεζέ. «Σήμερα στους κριτές θα φτιάξω αρχ...α καπαμά, ένα πιάτο που είναι πάρα πολύ νόστιμο με υλικά που δεν συναντάμε πολύ συχνά ούτε στις οικιακές ούτε στις επαγγελματικές. Και ο περισσότερος κόσμος δεν τα βάζει εύκολα στο στόμα του» ανέφερε.

 

Πώς αντέδρασαν οι κριτές του MasterChef στα «αρχ... καπαμά» που ετοίμασε η Λύκα

Μετά την αρχική αμηχανία ακολούθησαν τα πειράγματα από τους κριτές. Ο «θείος Λεώ» δεν άφησε ασχολίαστη την ονομασία του πιάτου, την ώρα που τα μπιπ δεν σταματούσαν.

Την ώρα που ο Σωτήρης Κοντιζάς σηκώθηκε για να δοκιμάσει τα «@ρχ#δι@ καπαμά» που ετοίμασε η Λύκα, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είπε: «Σωτήρη, μην φας μεγάλη μπουκιά. Τσίμπα…». Όταν ο «θείος Λεώ» πήγε να δοκιμάσει το πιάτο, ρώτησε την παίκτρια: «Υπάρχει κάποιος συμβολισμός στην επιλογή του υλικού;». Και είπε: «Είναι ωραίο υλικό, λίγο παρεξηγημένο, αλλά ωραίο».

Το πιάτο άρεσε τελικά στους κριτές, με τη Λύκα να παίρνει την ποδιά με δύο «ναι» και να περνά στην επόμενη φάση των bootcamps. Ο Πάνος Ιωαννίδης έκανε θετικά σχόλια, ωστόσο είπε «όχι». Ο Σωτήρης Κοντιζάς σχολίασε ότι η παίκτρια του MasterChef 6 θα μπορούσε να κεντρίσει το ενδιαφέρον για το πιάτο της και χωρίς να δώσει τη συγκεκριμένη ονομασία. «Για μένα είναι καλό να προκαλείς με κάποιες μαγειρικές επιλογές που κάνεις μέσα στην κουζίνα. Άσε το πιάτο να μιλήσει» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μετά την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του MasterChef 6 η Λύκα φώναξε: «Με τα αρχ... μου την πήρα την ποδιά».

MasterChef 2022 - Επεισόδιο 3 - Λύκα - Audition

Πάρτι στο Twitter για το πιάτο «αρχ...α καπαμά» στο MasterChef

Χρήστες στο Twitter αναφέρθηκαν στο πιάτο που μαγείρεψε η Λύκα στο MasterChef. Η επιλογή της παίκτριας να μαγειρέψει «αρχ...α καπαμά» μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε στα social...

kapama.jpg

Στην τρίτη οντισιόν του MasterChef ξεχώρισε και ο Κωνσταντίνος, ο οποίος μίλησε για τη γυροειδή αλωπεκία, το αυτοάνοσο νόσημα που του άλλαξε τη ζωή, όπως είπε.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ