TV & Media

Μαντόνα: Στα 63 της ποζάρει ημίγυμνη με ψηλοτάκουνες γόβες

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μαντόνα
Μαντόνα © Instagram

Η Μαντόνα, στα 63 της χρόνια, ποζάρει ημίγυμνη στον φακό, με δικτυωτό καλσόν και ψηλοτάκουνες γόβες.

Στα 63 της, η Μαντόνα εξακολουθεί να γνωρίζει καλά πώς να τραβάει πάνω της τα βλέμματα και το ίδιο έκανε για ακόμα μία φορά. Η βασίλισσα της ποπ ανέβασε στο Instagram μια σειρά από άκρως αποκαλυπτικές φωτογραφίες, δίνοντας συνέχεια στη συνήθεια που έχει το τελευταίο διάστημα να ποζάει στο φακό χωρίς να αφήνει πολλά στη φαντασία.

Με βασικό πλάνο το κρεβάτι, η Μαντόνα ημίγυμνη ποζάρει με ψηλοτάκουνες γόβες, δικτυωτό καλσόν και άκρως αποκαλυπτικό στιλ. 

Οι φωτογραφίες που ανέβασε η Μαντόνα στο Instagram δημιούργησαν ανάμεικτα συναισθήματα στους διαδικτυακούς της φίλους. Κάποιοι από αυτούς ενθουσιάστηκαν από τις νέες αποκαλυπτικές εικόνες και κάποιοι άλλοι την κατηγόρησαν ότι κάνει τα πάντα για να μείνει στην επικαιρότητα. Ρόλο στις αρνητικές κριτικές έπαιξε και η λεζάντα που έβαλε η Μαντόνα στην ανάρτησή της. 

Συγκεκριμένα, έγραψε «ο άγγελος με προσέχει» προκαλώντας αρνητικά σχόλια.

Πάντως ήδη έχει συγκεντώσει πάνω από 900 χιλιάδες likes και 33 χιλιάδες σχόλια, ενώ η αμέσως προηγούμενη ανάρτησή της έχει μείνει στις 164 χιλιάδες likes και 2.500 σχόλια.

 

 

Υπενθυμίζειται ότι πριν από έναν, περίπου, μήνα η Μαντόνα είχε δεχτεί έντονη κριτική για φωτογράφιση στο εξώφυλλο του περιοδικού V Magazine, στο οποίο αναπαριστούσε τον θάνατο της Μέριλιν Μονρόε το 1962.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ