TV & Media

Μαντόνα: Αναπαριστά γυμνή τη Μέριλιν Μονρόε και προκαλεί

Αντιδράσεις ακόμα και από φανς της

62224-137655.jpg
Newsroom
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μαντόνα – Σάλος με τις φωτογραφίες της που αναπαριστά τον θάνατο της Μέριλιν Μονρόε
Μαντόνα © EPA/JOERG CARSTENSEN

Η Μαντόνα φιγουράρει στο εξώφυλλο του νέου τεύχους Νοεμβρίου του περιοδικού V όπου αντιγράφει τη σκηνή του θανάτου της Marilyn Monroe.

Η διάσημη ποπ σταρ Μadonna φιγουράρει στο εξώφυλλο του νέου τεύχους Νοεμβρίου του περιοδικού V όπου φέρεται μεταξύ άλλων να αντιγράφει τη σκηνή του θανάτου της θρυλικής Marilyn Monroe, που το 1962 βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της μετά από υπερβολική χρήση χαπιών.

Η φωτογράφιση που έκανε με το διάσημο φωτογράφο Steven Klein προκάλεσε σάλο όχι γιατί τις πολλές ημίγυμνες πόζες της σταρ, αλλά προφανώς για την αναπαράστασης της Monroe. H «Βασίλισσα της ποπ» επέλεξε σκηνή εμπνευσμένη από το «The Last Sitting» του Μπερτ Στερν, την τελευταία φωτογράφηση της Μονρόε έξι εβδομάδες πριν από τον θάνατό της σε ηλικία 36 ετών.

«Για κάποιο νοσηρό και απόκοσμο λόγο, η Μαντόνα αποφάσισε να αναδημιουργήσει το κρεβάτι του θανάτου της Μέριλιν Μονρόε» έγραψε στο Twitter, ο ειδικός της ποπ κουλτούρας Μάικ Σίνγκτον. 

Οι fans της και όχι μόνο δεν κατάλαβαν την επιλογή της να «υποδυθεί» την σταρ του Χόλιγουντ. Πολλοί απάντησαν, γράφοντας: «Αηδιαστικό και ακατάλληλο» ενώ κάποιος άλλος πρόσθεσε: «Αυτό μου προκαλεί αηδία. Είναι πολύ κακόγουστο».

Σε κάποιες από τις φωτογραφίες εμφανίζονται μπουκάλια από χάπια σ’ ένα τραπέζι δίπλα από το κρεβάτι όπου είναι ξαπλωμένη. Αναμφίβολα, μια αναφορά στις φήμες που θέλουν την Μέριλιν Μονρόε να πεθαίνει από υπερβολική δόση χαπιών.

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ