TV & Media

Εισβολέας: Είχαμε κόντρα με τον Mad Clip πριν φύγει από τη ζωή

Πώς από «Εισβολέας» έγινε «Λιάκος»

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Εισβολέας: Είχαμε κόντρα με τον Mad Clip
Εισβολέας © NDP

Εισβολέας για Mad Clip: «Είχαμε κόντρα - Θα είχα τύψεις αν δεν τα είχαμε βρει» - Τα δύσκολα σχολικά χρόνια λόγω της δυσλεξίας - Η περίοδος της καραντίνας.

Ο Εισβολέας, κατά κόσμον, Ηλίας Παπανικολός, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε για την άγνωστη κόντρα που είχε με τον Mad Clip, πριν ο γνωστός τράπερ φύγει από τη ζωή.

«Με τον Mad Clip είχαμε μια κόντρα αλλά πάλι καλά το είχαμε λύσει το προηγούμενο καλοκαίρι. Είχαμε μιλήσει στο τηλέφωνο και τα είχαμε βρει. Να είναι καλά το παιδί εκεί που είναι κι όλοι εκεί θα φτάσουμε κάποια στιγμή.

»Συλλυπητήρια στην οικογένεια του, δυστυχώς στεναχωρηθήκαμε όλοι. Αυτό το πράγμα με τα τροχαία έχει παραγίνει. Πάλι καλά που τα βρήκαμε γιατί θα είχα τύψεις ακόμα. Αυτό που λέμε μην το αφήνεις για αύριο γιατί θα κλαις μετά», είπε αρχικά ο Εισβολέας για να συνεχίσει: 

«Όλα αυτά είναι βλακείες να τσακωνόμαστε για τη μουσική και ποιος έχει κάνει καλύτερη, είναι παιδιάστικα πράγματα. Ας κάνουμε μουσική. Σε αγαπά ο κόσμος, σε εκτιμά και σε σέβεται; Προχώρα».

Εισβολέας: ""Είχαμε κόντρα με τον Mad Clip, πάλι καλά που τα είχαμε βρει γιατί θα είχα τύψεις"

Πώς από «Εισβολέας» έγινε «Λιάκος»

Στη συνέχεια, ο Εισβολέας αναφέρθηκε στα δύσκολα σχολικά του χρόνια, λόγω της δυσλεξίας, για τον έφηβο γιο του, καθώς και για τη μουσική του και τις εναλλαγές που είχε στο πέρασμα των χρόνων μέχρι την περίοδο της καραντίνας, που απελευθερώθηκε από το «Εισβολέας» και έγινε «Λιάκος».

«Έμεινα επτά χρόνια στην Α’ Γυμνασίου λόγω της δυσλεξίας. Έφαγα πολύ ξύλο από τους δασκάλους μου. Μετά ξεκίνησα να δουλεύω, πήγα σε σιδεράδικο, έγινα φούρναρης και μάγειρας. Δεν θεωρώ πρόβλημα τη δυσλεξία, αλλά ιδιαιτερότητα. Έχω δουλέψει με παιδιά σε ένα σχολείο, τους έκανα μαθήματα στιχομυθίας και εκεί κατάλαβα πόσο μπροστά είναι το μυαλό τους, όταν θέλουν ν' ασχοληθούν με κάτι. Έχει υποχρέωση η κοινωνία να τα βοηθήσει. Μπορεί να είναι ένα παιδί "φωτιά" και ο άλλος να τη σβήνει. Τα παιδικά μου χρόνια ήταν λίγο δύσκολα».

Παράλληλα, ο «Εισβολέας» αναφέρθηκε στην περίοδο που έκανε ψυχοθεραπεία.

«Είπα να μάθω ν' αγαπώ και να εκτιμώ τον εαυτό μου και θα το μάθουν και οι άλλοι. Ήταν το μεγαλύτερο δώρο για τον εαυτό μου και το οφείλω στη Στέλλα. Στέλλα σ’ αγαπώ».

Για την περίοδο της καραντίνας, τη χαρακτήρισε ως την καλύτερη περίοδο της ζωής του μουσικά, καθώς «απελευθερώθηκα από τον "Εισβολέα" και έγινα ο "Λιάκος". Ο πρώτος πάντα θα με ακολουθεί αλλά θέλω να με φωνάζουν "Λιακο"».

THE 2NIGHT SHOW - Ηλίας Παπανικολός - «Εισβολέας».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ