- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Εισβολέας: Είχαμε κόντρα με τον Mad Clip πριν φύγει από τη ζωή
Πώς από «Εισβολέας» έγινε «Λιάκος»
Εισβολέας για Mad Clip: «Είχαμε κόντρα - Θα είχα τύψεις αν δεν τα είχαμε βρει» - Τα δύσκολα σχολικά χρόνια λόγω της δυσλεξίας - Η περίοδος της καραντίνας.
Ο Εισβολέας, κατά κόσμον, Ηλίας Παπανικολός, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε για την άγνωστη κόντρα που είχε με τον Mad Clip, πριν ο γνωστός τράπερ φύγει από τη ζωή.
«Με τον Mad Clip είχαμε μια κόντρα αλλά πάλι καλά το είχαμε λύσει το προηγούμενο καλοκαίρι. Είχαμε μιλήσει στο τηλέφωνο και τα είχαμε βρει. Να είναι καλά το παιδί εκεί που είναι κι όλοι εκεί θα φτάσουμε κάποια στιγμή.
»Συλλυπητήρια στην οικογένεια του, δυστυχώς στεναχωρηθήκαμε όλοι. Αυτό το πράγμα με τα τροχαία έχει παραγίνει. Πάλι καλά που τα βρήκαμε γιατί θα είχα τύψεις ακόμα. Αυτό που λέμε μην το αφήνεις για αύριο γιατί θα κλαις μετά», είπε αρχικά ο Εισβολέας για να συνεχίσει:
«Όλα αυτά είναι βλακείες να τσακωνόμαστε για τη μουσική και ποιος έχει κάνει καλύτερη, είναι παιδιάστικα πράγματα. Ας κάνουμε μουσική. Σε αγαπά ο κόσμος, σε εκτιμά και σε σέβεται; Προχώρα».
Πώς από «Εισβολέας» έγινε «Λιάκος»
Στη συνέχεια, ο Εισβολέας αναφέρθηκε στα δύσκολα σχολικά του χρόνια, λόγω της δυσλεξίας, για τον έφηβο γιο του, καθώς και για τη μουσική του και τις εναλλαγές που είχε στο πέρασμα των χρόνων μέχρι την περίοδο της καραντίνας, που απελευθερώθηκε από το «Εισβολέας» και έγινε «Λιάκος».
«Έμεινα επτά χρόνια στην Α’ Γυμνασίου λόγω της δυσλεξίας. Έφαγα πολύ ξύλο από τους δασκάλους μου. Μετά ξεκίνησα να δουλεύω, πήγα σε σιδεράδικο, έγινα φούρναρης και μάγειρας. Δεν θεωρώ πρόβλημα τη δυσλεξία, αλλά ιδιαιτερότητα. Έχω δουλέψει με παιδιά σε ένα σχολείο, τους έκανα μαθήματα στιχομυθίας και εκεί κατάλαβα πόσο μπροστά είναι το μυαλό τους, όταν θέλουν ν' ασχοληθούν με κάτι. Έχει υποχρέωση η κοινωνία να τα βοηθήσει. Μπορεί να είναι ένα παιδί "φωτιά" και ο άλλος να τη σβήνει. Τα παιδικά μου χρόνια ήταν λίγο δύσκολα».
Παράλληλα, ο «Εισβολέας» αναφέρθηκε στην περίοδο που έκανε ψυχοθεραπεία.
«Είπα να μάθω ν' αγαπώ και να εκτιμώ τον εαυτό μου και θα το μάθουν και οι άλλοι. Ήταν το μεγαλύτερο δώρο για τον εαυτό μου και το οφείλω στη Στέλλα. Στέλλα σ’ αγαπώ».
Για την περίοδο της καραντίνας, τη χαρακτήρισε ως την καλύτερη περίοδο της ζωής του μουσικά, καθώς «απελευθερώθηκα από τον "Εισβολέα" και έγινα ο "Λιάκος". Ο πρώτος πάντα θα με ακολουθεί αλλά θέλω να με φωνάζουν "Λιακο"».
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τελικά, είδαμε Netflix ή ΑΙ;
Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ με τα ονόματα των κριτών
Η δημοσιογράφος θα παρουσιάζει και ενημερωτική εκπομπή
Το αφιέρωμα στις άγνωστες πτυχές της σπουδαίας Ελληνίδας ηθοποιού
«Χαιρετώ σας λοιπόν κι εύχομαι να ανταμώσουμε ξανά σε νέα ταξίδια» - Η ανάρτηση του δημοσιογράφου
Συντετριμμένοι οι συνεργάτες της στη σειρά
7 μήνες μετά την παραίτησή του για το «εκτός γραμμής» πρωτοσέλιδο για τις σχέσεις Φάμελλου - Τσίπρα
Τι θα δούμε στα οκτώ επεισόδια
Η ανακοίνωση για την υγεία του
«Βρεθήκαμε στη Νίκαια, βρεθήκαμε κάτω από το Παναθηναϊκό Στάδιο»
Μύκονος, Σαντορίνη και η ζέστη του καλοκαιριού που συνεχίζει να εκπλήσσει
Σκηνές με τον αγαπημένο ηθοποιό και δηλώσεις από τους συνεργάτες του
Τι αποκαλύπτουν δύο νέες έρευνες της διαΝΕΟσις για τη σχέση των Ελλήνων με τα ΜΜΕ και την παραπληροφόρηση
Ο παρουσιαστής ανανέωσε τη συνεργασία του με τον ΑΝΤ1
Ο παρουσιαστής θα βρίσκεται στο ίδιο κανάλι για τα επόμενα δύο χρόνια
Η Καστοριά και η Θεσσαλονίκη στο επίκεντρο του διεθνούς διαλόγου για το μέλλον των ΜΜΕ και της επικοινωνίας
Το νέο τηλεοπτικό εγχείρημα θα είναι ένα καθημερινό μαγκαζίνο
Με αφορμή την εμπρηστική επίθεση στη Θεσσαλονίκη
Το φινάλε είχε έντονη συναισθηματική φόρτισ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.