TV & Media

«Ζακέτα να πάρεις»: Τηλεθέαση 13,9% για τη νέα σειρά της ΕΡΤ

Με Ελένη Ράντου, Δάφνη Λαμπρογιάννη και Φωτεινή Μπαξεβάνη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
«Ζακέτα να πάρεις», η νέα τηλεοπτική σειρά μυθοπλασίας της ΕΡΤ
«Ζακέτα να πάρεις», η νέα τηλεοπτική σειρά μυθοπλασίας της ΕΡΤ © YouTube

Η νέα τηλεοπτική σειρά της ΕΡΤ «Ζακέτα να πάρεις» αρέσει στο κοινό και το επιβεβαιώνουν και τα νούμερα που κάνει σε τηλεθέαση.

Η νέα τηλεοπτική σειρά της ΕΡΤ «Ζακέτα να πάρεις» έφθασε το 13,9% σε τηλεθέαση το Σαββατοκύριακο. Η ΕΡΤ1 βρέθηκε στη δεύτερη θέση της τηλεθέασης στη ζώνη 20.00-21.00.

Η Ελένη Ράντου, η Δάφνη Λαμπρόγιαννη και η Φωτεινή Μπαξεβάνη και οι ταλαντούχοι τηλεοπτικοί γιοι τους έκλεψαν ήδη από το Σάββατο την παράσταση και κέρδισαν από την πρεμιέρα το τηλεοπτικό κοινό.

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα «Ζακέτα να πάρεις» είναι άλλη μια σειρά μυθοπλασίας που προβάλλεται από την ΕΡΤ. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Νielsen την πρεμιέρα του «Ζακέτα να πάρεις» παρακολούθησαν 601.971 τηλεθεατές (13,9%), με τη σειρά να έχει μάλιστα ανάλογη επιτυχία και στο λεγόμενο δυναμικό κοινό (18-54) καταγράφοντας τηλεθέαση 13,2%.

Η τηλεοπτική σειρά κατέγραψε ακόμη μεγαλύτερα ποσοστά στις μικρότερες ηλικίες, καθώς στην κατηγορία 18-34 η τηλεθέαση στο ανδρικό κοινό έφτασε στο 17% και στο γυναικείο το 16,1%. Διψήφια νούμερα (11,5%) κατέγραψε η ΕΡΤ1 και στο δεύτερο επεισόδιο.

Σύμφωνα με την κρατική τηλεόραση, σημαντική ήταν η υποδοχή της νέας τηλεοπτικής σειράς και στα social media. Από τα πρώτα λεπτά προβολής, η «Ζακέτα» βρέθηκε στην πρώτη θέση του trending topic στο Twitter (#ΖaketaNaPareis), ενώ στη θέση #4 βρέθηκε η Δάφνη #Λαμπρογιάννη και στη θέση #6 η Ελένη #Ράντου, δύο από τις βασικές πρωταγωνίστριες της σειράς μαζί με τη Φωτεινή Μπαξεβάνη.

Η ίδια εικόνα, μάλιστα, επαναλήφθηκε και την Κυριακή με τους χρήστες των social media να σχολιάζουν live ατάκες της σειράς.

Παύλος Παυλίδης & B-Movies - Μια Ήσυχη Βροχή (Official Audio)

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ