- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Good Job Nicky: Ο πατέρας μου, Γ. Πάριος, δεν ήξερε ότι τραγουδάω
Ο νεαρός τραγουδιστής αποκάλυψε γιατί έκρυβε από όλους ότι ήθελε να ασχοληθεί με το τραγούδι
Good Job Nicky: Ο Νικόλας Βαρθακούρης στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη -Γιατί έκρυβε ότι τραγουδούσε -Τι είπε για τον πατέρα του, Γιάννη Πάριο.
Ο Νικόλας Βαρθακούρης, γνωστός σε όλους μας ως «Good Job Nicky», παραχώρησε την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για την επιτυχία που καταγράφουν τα τραγούδια του, το λόγο που έκρυβε από όλους ότι τραγουδά, αλλά και τη σχέση με τον πατέρα του, Γιάννη Πάριο, και τη μητέρα του, Σοφία Αλιμπέρτη.
«Έκρυβα από όλους ότι ήθελα να ασχοληθώ με το τραγούδι μέχρι να νιώσω μουσικά ώριμος. Ο πατέρας μου δεν το ήξερε. Μόνο η μητέρα μου. Θα ήθελα να είμαι η συνέχεια του πατέρα μου. Έχω το γονίδιο, αλλά ακολουθώ το δικό μου δρόμο. Ο πατέρας μου χαίρεται πολύ για μένα. Και επικοινωνούμε αλλιώς πλέον και καλλιτεχνικά», είπε ο Good Job Nicky και μίλησε για τα εφηβικά του χρόνια και την αλλαγή στη σχέση με τον Γιάννη Πάριο μετά τα πρώτα του βήματα στο τραγούδι.
«Στην εφηβεία μου ήμουν πολύ μ@@σμενο, (συγγνώμη μαμά) αλλά αυτό με έκανε αυτό που είμαι. Δεν με πείραξε ποτέ η αναγνωρισιμότητα των γονιών μου. Δεν με ενόχλησε ποτέ. Με αντιμετώπιζαν ως Νικόλα και όχι ως γιο του Πάριου. Η μητέρα μου και ο πατέρας μου είναι δυνατές προσωπικότητες αλλά σου δίνουν την ευκαιρία να κάνεις λάθος, να φας τα μούτρα σου. Ο πατέρας μου είναι ο Γιάννης Βαρθακουρης. Ο Γιάννης Πάριος είναι ένα ιερό τέρας, που θαυμάζω καλλιτεχνικά. Η ερμηνεία του είναι από άλλο πλανήτη», ξεκαθάρισε ο Good Job Nicky.
Όσο για το πώς προέκυψε το όνομα «Good Job Nicky», ο Νικόλας αποκάλυψε: «Αντιλαμβάνομαι ότι κάνω καλά τη δουλειά μου και ήθελα να πω ένα μπράβο στον εαυτό μου για αυτό και το όνομα Good Job Nicky. Ο αδελφός μου ο Χάρης με μύησε στους Simpsons και εκπαιδεύτηκα καλά στα αγγλικά μου».
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Πήρα τηλέφωνο της αδελφή μου και της είπα “επειδή μάλλον θα πεθάνω, να προσέχεις τη μαμά”»
Ο ηθοποιός εξήγησε ότι επέλεξε συνειδητά να μην αποκαλύψει αρχικά τη διάγνωση στους γονείς του
«Η διατροφολόγος μου είπε "είστε 63 αλλά τα όργανά σας δουλεύουν σαν να είστε 78"», τόνισε ο ηθοποιός
Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, η Βάνα Δημητρίου και ο Κούλλης Νικολάου επανέρχονται τη νέα σεζόν με δύο πρότζεκτ
«Άποψη μου είναι ότι εγώ ήμουν σωστή επαγγελματίας»
«Κόσμος μου τηλεφωνεί για να δει αν ζω», λέει η δημοφιλής τραγουδίστρια
Λίγη ιστορία της απόλυτης νεανικής ίντριγκας που άφησε ιστορία στην τηλεόραση και επανέρχεται
Παγκόσμια έρευνα αποκαλύπτει τη δραματική μείωση δημοσιευμάτων παρά την έξαρση των περιστατικών κακοποίησης
Μισή ώρα πριν τα μεσάνυχτα στον Άλφα με τον Σταύρο Θεοδωράκη
«Η Μαρινέλλα ήταν δικός μου άνθρωπος», τόνισε η ηθοποιός
Το νέο καθεστώς δημοσιότητας - Όλες οι αλλαγές
Απόφαση-σταθμός στην Ιταλία για παράνομες χρεώσεις - Αποζημιώσεις έως και 500 ευρώ ανά συνδρομητή
«Είσαι υπέροχος» του είπε συγκινημένη η Μαρία Μπεκατώρου
Πότε κάνει πρεμιέρα το show μεταμορφώσεων
Ο διάσημος Βρετανός παρουσιαστής αποκαλύπτει ποιο πρόσωπο τον συγκλόνισε περισσότερο σε 35 χρόνια καριέρας
Το αρχειακό υλικό, η πολιτική ζωή, η δράση των διωκτικών αρχών και η συνέντευξη του Δημήτρη Κουφοντίνα
Επιστολές της Ένωσης Συντακτών σε πολιτικούς και συνδικάτα - Ζητείται στήριξη για τη συνέχιση
«Η εκπομπή μας ολοκληρώθηκε πρόωρα χωρίς να μπορέσουμε να σας αποχαιρετήσουμε» - Η ανάρτηση της Ναταλί Κάκκαβα
Η συμφωνία συμπεριλαμβάνει την ιστορική εφημερίδα La Repubblica
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.