TV & Media

Στην Άνδρο η Ελένη Μενεγάκη - Η φωτογραφία στην αμμουδιά

Με ροζ t-shirt που γράφει: «Κάνε αυτό που θες»

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ελένη Μενεγάκη: Οι καλοκαιρινές διακοπές στην Άνδρο μετά το τηλεοπτικό αντίο
Ελένη Μενεγάκη: Οι καλοκαιρινές διακοπές στην Άνδρο μετά το τηλεοπτικό αντίο @elenimenegaki/Instagram

Μετά το τηλεοπτικό της αντίο η Ελένη Μενεγάκη απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές της στην Άνδρο - Δείτε τη φωτό όπου ποζάρει στην αμμουδιά.

Απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές της στην Άνδρο η Ελένη Μενεγάκη, φροντίζοντας να δίνει μια... εικόνα στους followers του Instagram για το πώς περνά στο νησί.

Σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια, το φετινό καλοκαίρι είναι διαφορετικό για την Ελένη Μενεγάκη, καθώς ολοκληρώθηκε πρόσφατα ένας μεγάλος κύκλος στην επαγγελματική της πορεία.

Στην τελευταία της εκπομπή, μετά από 30 χρόνια τηλεοπτικής καριέρας, η διάσημη παρουσιάστρια είχε αναφέρει: «Το έργο αυτό που λέγεται “Ελένη" το έφτασα μέχρι εκεί που ήθελα και όπως το ήθελα μέχρι το τέλος... Την ιστορία την έγραψαν οι άνθρωποι και την γράφουμε παρέα. Εγώ έφτασα μέχρι εδώ γιατί οι παρέες μου ήταν καταπληκτικές... Μου είπατε να σας λέω αλήθεια, αλλά κάθε φορά κρατάω κάτι για μένα... Αν κάτι μπορώ να σας πω είναι οτι δεν ξέρω το μετά... Και να γυρίσω και να μην γυρίσω δεν έχει αξία. Θα έχω αλλάξει εγώ, αλλάζω αλλάζω όπως αλλάζετε εσείς. Το πώς θα με βρει το μετά δεν έχει αξία».

Η Ελένη Μενεγάλη, μετά το τηλεοπτικό της αντίο, βρίσκεται στην αγαπημένη της Άνδρο, απολαμβάνοντας στιγμές χαλάρωσης.

Την Κυριακή 19 Ιουλίου 2020 η Ελένη Μενεγάκη ανήρτησε μια φωτογραφία από τις καλοκαιρινές διακοπές της στην Άνδρο. Σε αυτήν τη φωτογραφία, η Ελένη Μενεγάκη εμφανίζεται με ένα ροζ t-shirt που γράφει «Κάνε αυτό που θες», το οποίο συνδυάζει αρμονικά με ένα ζευγάρι μαύρα γυαλιά και ένα ψάθινο καπέλο.

«... εσείς τι κάνετε αυτήν τη στιγμή; Καλημέρα και καλή Κυριακή», η λεζάντα που συνοδεύει τη φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη από τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Άνδρο.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ