TV & Media

Μπρούκλιν: Αρραβωνιάστηκε επιτέλους ο μεγάλος γιος των Μπέκαμ

«Υπόσχομαι να γίνω ο καλύτερος σύζυγος και μια μέρα ο καλύτερος πατέρας. Σε αγαπώ πολύ μωρό μου»

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο μεγάλος γιος των Μπέκαμ, Μπρούκλιν έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, Νίκολα Πελτζ
Μπρούκλιν Μπέκαμ Νίκολα Πελτζ © instagram

Ο Μπρούκλιν Μπέκαμ έδωσε τέλος στις φήμες που τον ήθελαν να έχει κάνει πρόταση γάμου στην καλή του, επιβεβαιώνοντας τις

Μέρες πολλές κυκλοφορούσαν οι φήμες ότι ο Μπρούκλιν Μπέκαμ, ο μεγάλος γιος της Βικτόρια και του Ντέιβιντ, αρραβωνιάστηκε την αγαπημένη του. Σύμφωνα με την Dailymail, ο Μπρούκλιν ανακοίνωσε στους φίλους του ότι έκανε πρόταση γάμου στην 25χρονη ηθοποιό, Νίκολα Πελτζ. Πριν από λίγες ώρες, ωστόσο το ζευγάρι αποφάσισε να δημοσιοποιήσει την απόφασή του, καθώς ο Μπρούκλιν ανέβασε μια φωτογραφία στο instagram, επιβεβαιώνοντας έτσι το ευχάριστο γεγονός.

Συγκεκριμένα ο γιος της Βικτόρια Μπέκαμ έγραψε «Πριν δυο εβδομάδες ρώτησα την αδερφή ψυχή μου αν θέλει να με παντρευτεί και εκείνη είπε ναι. Είμαι ο πιο τυχερός άντρας του κόσμου. Υπόσχομαι να γίνω ο καλύτερος σύζυγος και μια μέρα ο καλύτερος πατέρας. Σε αγαπώ πολύ μωρό μου».
 

 

 

 

Το ζευγάρι ανεβάζει συχνά στιγμιότυπα από την κοινή τους ζωή και έχουν μιλήσει πολλάκις για το πόσο ερωτευμένοι είναι. Έχουν σχέση εδώ και 7 μήνες και όπως αναφέρει ο ξένος Τύπος, ο Μπρούκλιν έχει την έγκριση των γονιών του. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My other half ❤️ I love you

A post shared by ?? (@brooklynbeckham) on

Τις καλές της προθέσεις έδειξε η Βικτόρια Μπέκαμ, καθώς ευχήθηκε δημόσια στο γιο της.

«Τα πιο συναρπαστικά νέα! έγραψε η Βικτόρια Μπέκαμ κάτω από την φωτογραφία τους «Δε θα μπορούσαμε να είμαστε πιο χαρούμενοι που ο Μπρούκλιν και η Νίκαλα, παντρεύονται. Σας ευχόμαστε αγάπη και μια ευτυχισμένη ζωή! Σας αγαπάμε πολύ!».

 

 

Η νεαρή καλλονή, απάντησε δημόσια γράφοντας πως είναι ένα πολύ τυχερό κορίτσι! «Σ’ αγαπώ τόσο πολύ Βικτόρια, είμαι το πιο τυχερό κορίτσι» έγραψε η Νίκολα κάτω από την ανάρτηση της μέλλουσας πεθεράς της.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, έχουν αναφερθεί σε λεπτομέρειες για τους γάμους, οι οποίοι λέγεται ότι θα κοστίσουν 4 εκατομμύρια λίρες.

Ο δισεκατομμυριούχος πατέρας της Νικολά, Nelson Peltz, 78 ετών, φέρεται ότι θα πληρώσει για το γάμο μαζί με τους γονείς του Μπρούκλιν, Βικτώρια και Ντέιβιντ Μπέκαμ, που θέλουν επίσης να «συνεισφέρουν».

Οι γάμοι λέγεται ότι θα γίνουν στο Ηνωμένο Βασίλειο και στη Φλόριντα, ενώ το ζευγάρι αναμένεται να υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο κατόπιν αιτήματος του πατέρα της Νίκολα.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ