TV & Media

MasterChef: Το Twitter «κέντησε» με την αποχώρηση της Κατερίνας

Άλλοι χάρηκαν, άλλοι όχι με την αποχώρηση της 37χρονης κομμώτριας

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
katerina.jpg
Αποχώρησε η Κατερίνα Λένη από το MasterChef © Instagram

Πάρτυ από tweet στήθηκε μετά την αποχώρηση της Κατερίνας από το σπίτι του MasterChef.

Παρελθόν από το MasterChef αποτελεί και επίσημα η γνωστή σε όλους πλέον κομμώτρια, Κατερίνα Λένη, η οποία είχε την χειρότερη προσπάθεια στη δοκιμασία αποχώρησης και επέστρεψε στο σπίτι της.

Η 37χρονη που δεν άφηνε ασχολίαστο τίποτα και κανέναν παρουσιάστηκε αρκετά επηρεασμένη λόγω κάποιας διαφωνίας της με τη Μάρλεν όπως αποκαλύφθηκε στη διάρκεια του επεισοδίου και δεν κατάφερε να συγκεντρωθεί κατά τη δοκιμασία.

Έτσι, παρά το γεγονός ότι κλήθηκε να μαγειρέψει τα «αγαπημένα» της ζυμαρικά, δεν κατάφερε να πείσει τους κριτές, οι οποίοι ενώ δεν ικανοποιήθηκαν ούτε από τις Μαριάννα και Ντέμη, αποφάσισαν πως το πιάτο της Κατερίνας ήταν το πιο αδύναμο.

Ακόμα και με την αποχώρησή της, ωστόσο, η Κατερίνα κατάφερε να κάνει αισθητή την... απουσία της στο σπίτι του διαγωνισμού με το γράμμα που άφησε και μιλούσε περί «μπέσας», το οποίο και ξεσήκωσε σχόλια από αρκετούς συμπαίκτες της.

Την ίδια ώρα, στο Twitter είχε στηθεί ένα... πάρτυ από tweets με πολλούς χρήστες να αποχαιρετούν γεμάτοι χαρά την 37χρονη κομμώτρια αλλά και αρκετούς να παίρνουν το μέρος της τονίζοντας το δίκιο της.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ