TV & Media

Η Beyoncé έκανε τεστ για τον κορωνοϊό στο Τέξας

Μαζί με τη μητέρα της, Tina, συμμετέχει στην πρωτοβουλία που διοργανώνεται στη γενέτειρά της πολιτεία

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Beyoncé
Γιατί έκανε τεστ για τον κορωνοϊό η Beyoncé © EPA/JASON SZENES

Η Beyoncé κάνει τεστ για τον κορωνοϊό για να πείσει τους Αφροαμερικανούς συμπολίτες της στο Χιούστον για τη σημασία της διάγνωσης της νόσου Covid-19.

Η βασίλισσα της ποπ Beyoncé μαζί με τη μητέρα της Tina Knowles Lawson έκαναν τεστ για τον κορωνοϊό συμμετέχοντας σε εκστρατεία ενημέρωσης για τη νόσο Covid-19 στη γενέτειρά της, το Χιούστον του Τέξας.

Η εκστρατεία #IDIDMYPART, θα ξεκινήσει αυτό το Σαββατοκύριακο, και έχει στόχο να ενημερώσει κυρίως τις κοινότητες των Αφροαμερικανών για τα διαγνωστικά τεστ που είναι διαθέσιμα στα τοπικά ιατρικά κέντρα του Χιούστον.

Ο οργανισμός «BeyGOOD» της Beyoncé χρηματοδοτεί την εν λόγω πρωτοβουλία, η οποία θα μοιράσει επίσης στον κόσμο προστατευτικές μάσκες, γάντια, τρόφιμα αλλά και 1.000 δωρεάν τεστ για τον κορωνοϊό. «Ο νέος αυτός ιός έχει πλήξει σημαντικά τις κοινότητες των Αφροαμερικανών και για αυτό χρειαζόμαστε ένα κίνημα που να θέτει σε προτεραιότητα την υγείας μας», δήλωσε η μητέρα της Beyoncé.

«Τα τεστ είναι πολύ σημαντικά. Μας βοηθούν να εντοπίσουμε τα hotspots του νέου κορωνοϊού και να σώσουμε ζωές», τόνισε η γερουσιαστής Σίλα Τζάκσον-Λι. «Το Τέξας έχει πολύ χαμηλά ποσοστά τεστ για τη νόσο Covid-19, το δεύτερο χαμηλότερο στις ΗΠΑ», πρόσθεσε η γερουσιαστής.  

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ