- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Σοφία Αλεξανιάν: Βρίσκομαι σε άθλια οικονομική κατάσταση
Ξέσπασμα της ηθοποιού εν μέσω καραντίνας
Η ηθοποιός από το «Κόκκινο Ποτάμι» Σοφία Αλεξανιάν δηλώνει σε απόγνωση λόγω των οικονομικών συνεπειών του κορωνοϊού στον κλάδο της.
Η ηθοποιός Σοφία Αλεξανιάν, η οποία συμμετείχε στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά «Κόκκινο Ποτάμι», δηλώνει ότι βρίσκεται σε απόγνωση καθώς η σύμβασή της δεν της επιτρέπει να μπει στην Εργάνη.
«Πριν γράψω την επιστολή, είχα κάνει ένα βίντεο που ήταν μια κατάθεση ψυχής που δείχνω σε τι οικονομική κατάσταση βρίσκομαι, που είναι άθλια. Και ενημερωμένη από άλλους φίλους μου και συναδέλφους ηθοποιούς κατάλαβα ότι ορισμένοι άνθρωποι δεν μπορούν να ενταχθούν μέσα στην Εργάνη γιατί είτε δεν τους το επιτρέπουν οι συμβάσεις τους διότι ήταν μιας άλλης κατηγορίας συμβάσεις, ακόμα και αυτοί που δούλευαν. Δούλεψα σε δύο σίριαλ τελευταία, στο “Κόκκινο ποτάμι” και στο “Έλα στη θέση μου”», αναφέρει η ηθοποιός και συνεχίζει: «Στο “Κόκκινο ποτάμι” τα γυρίσματά μου τελείωσαν τον Φλεβάρη, οπότε βάση νόμου η εταιρεία αυτή δεν μπορεί να με καλύψει και να με εντάξει γιατί δεν έχω συνεργαστεί μαζί τους τον Μάρτιο, παρόλο που εκκρεμούν κάποια γυρίσματα, αλλά δεν ξέρω αν θα γίνουν. Εγώ ως χαμηλά αμειβόμενη, είμαι ανέκαθεν σε άθλια οικονομική κατάσταση. Όταν ανέβασα το βίντεο στο youtube υπήρχαν πολλοί άνθρωποι που ήθελαν να μου προσφέρουν βοήθεια, να μου στείλουν χρήματα. Έχω πει στους ανθρώπους ότι δεν θέλω, νιώθω άσχημα, γιατί αισθάνομαι ότι είναι σαν ένα είδος ζητιανιάς αυτό, σε μια διαφορετική μορφή. Είναι δύσκολα τα πράγματα».
«Δεν υπάρχει βοήθεια»
«Είναι η πικρία, ενώ δηλαδή εργάστηκες, ξαφνικά βλέπεις ότι η σύμβασή σου ήταν έτσι που δεν μπορείς να καλυφτείς. Τίποτα, δεν υπάρχει για σένα βοήθεια, τέλος. Βρέθηκες μόνη σου κι εκτεθειμένη μέσα στο σπίτι σου, απέναντι σε όλα μόνη σου. Δεν μπορώ ούτε να βγω να πάω να δουλέψω να μαζέψω λεφτά, ούτε μπορώ να διεκδικήσω μια βοήθεια από το κράτος, τίποτα! Ξαφνικά χαμένη», είπε η Σοφία Αλεξανιάν.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το BBC επικαλείται οικονομικές πιέσεις και καταργεί τα πρωτοποριακά LGBTQ+ dating shows
Ποια άλλη εκπομπή μετατοπίζεται στο πρόγραμμα του καναλιού
Petition στη Bundestag ζητά να ανασταλεί το κλείσιμο του ελληνικού προγράμματος της DW το 2027
Ο Γιώργος Παυριανός αφηγείται τις μοναδικές στιγμές που έζησε κοντά του
Επιτήδειοι χρησιμοποιούν λογότυπα μεγάλων ΜΜΕ, όπως το Euronews, παραποιώντας αυθεντικά βίντεο
Έχει διατελέσει Διευθύνων Σύμβουλος σε σημαντικούς οργανισμούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Η εξαγορά αποτελεί τη δεύτερη μεγαλύτερη επένδυση στην ιστορία του ομίλου μετά την αγορά του Politico
Μιλήσαμε με τη γνωστή YouTuber για την επικαιρότητα και τα όρια του χιούμορ, την ευθύνη του δημιουργού και τον σεξισμό στα social media
Η ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού
Ο σταθμός ανακοίνωσε τη λήξη της συνεργασίας με το έμπειρο τηλεοπτικό στέλεχος, ευχαριστώντας την για την προσφορά της
No Spam! Είναι η υπόσχεσή μας!
Και αυτή δεν είναι η πρώτη φορά
Στον τηλεοπτικό αέρα του OPEN
Ο δημοσιογράφος μίλησε για τη μοναξιά, τον έρωτα και τη χαρά της πατρότητας
Ανατροπή στο Χόλιγουντ - «Ασύμφορο το τίμημα», δηλώνουν οι Τεντ Σαράντος και Γκρεγκ Πίτερς
Η ανακοίνωση του OPEN
Οι πρώτες δηλώσεις στις κάμερες μετά την περιπέτεια υγείας και την επιστροφή της στον ΣΚΑΪ
Η γέννηση της μικρής οθόνης στην Ελλάδα και οι πρωτεργάτες του ΕΙΡ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.