TV & Media

Η έγκυος Μισέλ Ουίλιαμς μίλησε για αμβλώσεις και κάποιοι δάκρυσαν

Από τις πιο δυνατές ομιλίες στις Χρυσές Σφαίρες για το δικαίωμα της επιλογής

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μισέλ Ουίλιαμς
Μισέλ Ουίλιαμς / © EPA/CHRISTIAN MONTERROSA

Η ομιλία της εγκύου Μισέλ Ουίλιαμς για τα δικαιώματα των γυναικών και τις αμβλώσεις ήταν από τις πιο δυνατές στιγμές στις «Χρυσές Σφαίρες».

Είναι από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς της γενιάς της και γνωστή υπέρμαχος του αγώνα για τα ίσα δικαιώματα των γυναικών. Η Μισέλ Ουίλιαμς εκμεταλλεύτηκε το βήμα που τις πρόσφεραν οι Χρυσές Σφαίρες και η βράβευσή της για να μιλήσει για ένα δύσκολο θέμα που διχάζει την αμερικανική κοινωνία και όχι μόνο: τις αμβλώσεις. Μια τοποθέτηση που έλαβε ακόμα πιο συγκινητικές διαστάσεις καθώς η ίδια η ηθοποιός είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της.

Η Μισέλ Ουίλιαμς μίλησε για το δικαίωμα των γυναικών στην ελεύθερη επιλογή τονίζοντας ότι προσπάθησε να ζήσει μια ζωή την οποία «η ίδια επέλεξε». Όπως είπε στο ακροατήριο: «Έχω κάνει το καλύτερο δυνατό για να ζήσω την δική μου ζωή και όχι μια απλή σειρά από γεγονότα που μου συνέβησαν, αλλά μια ζωή για την οποία να μπορώ να σταματήσω, να κοιτάξω και να αναγνωρίσω τον εαυτό μου παντού. Μερικές φορές, μπορεί να είναι μπερδεμένη και ακατάστατη, άλλες φορές πιο ακριβής και προσεκτική. Αλλά είναι μια ζωή την οποία εγώ σχεδίασα και επέλεξα να κάνω και δεν θα ήμουν σε θέση να το κάνω αυτό εάν δεν χρησιμοποιούσα το δικαίωμα της γυναίκας στην επιλογή».

Να σημειωθεί ότι η Μισέλ Ουίλιαμς απέσπασε το βραβείο Α’ Γυναικείου Ρόλου σε μίνι σειρά για την ερμηνεία της στο «Fosse/Verdon».


Η γνωστή ηθοποιός, υπήρξε η τελευταία σύντροφος του Αυστραλού Χιθ Λέτζερ προτού βρεθεί νεκρός από ναρκωτικά.

Προ ημερών έγινε γνωστό ότι είναι έγκυος και πως αρραβωνιάστηκε τον σκηνοθέτη της σειράς που πρωταγωνιστεί, Τόμας Κάιλ. Μόλις πριν από έναν χρόνο χώρισε με τον επί 9 μήνες σύζυγό της, τον μουσικό Φιλ Έλβερουμ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ