TV & Media

GNTM 2: Σπάει τη σιωπή της η Κέισι - Το πρώτο post στο Instagram

Ποιους ευχαρίστησε - Το μήνυμά της στον κόσμο

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κέισι Μίζιου στον τελικό του GNTM 2
Κέισι Μίζιου στον τελικό του GNTM 2/© Youtube

Τι έγραψε η Κέισι Μίζιου στο πρώτο της μήνυμα στα social μετά τον τελικό-φιάσκο του GNTM 2, όπου βγήκε τρίτη χωρίς να υπάρχει δεύτερη.

Η Κέισι είδε την Άννα-Μαρία και την Κάτια να μοιράζονται την πρώτη θέση στον τελικό-φιάσκο του GNTM 2. Το τεχνικό πρόβλημα που δεν επέτρεψε ούτε στον... Τσακ Νόρις να ψηφίσει, έβγαλε εκτός παιχνιδιού το κοινό, με τη βαθμολογία των κριτών να είναι η μοναδική που μέτρησε. Μόνο που επειδή υπήρχε ισοβαθμία, ελήφθη η απόφαση να υπάρξουν δύο νικήτριες. Η Κέισι έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram μετά τα όσα εκτυλίχθηκαν στον τελικό που έκαναν μέχρι και την Τάιρα Μπανκς να ζητήσει διευκρινίσεις μέσω Twitter.

«Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν για να αρχίσουν καλύτερα! Ο επίλογος γράφτηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μέσα από πολύ προσπάθεια και σκληρή δουλειά! Έχοντας δίπλα μου σωστούς επαγγελματίες μα πάνω απ’ολα αληθινούς ανθρώπους όπως εσείς» έγραψε.

Και πρόσθεσε: «Στην καρδιά μου πάντα δυο γυναίκες είδωλα και πρότυπα που ήταν πάντα δίπλα μου. Και φυσικά όλοι οι άνθρωποι πίσω από τις κάμερες που δούλευαν τόσο καιρό για αυτό το υπέροχο αποτέλεσμα! Εκτός παιχνιδιού, σταθήκατε πλάι μου όλοι εσείς που με πιστέψατε και με αγαπήσατε με τις καλές μου και τις κακές μου στιγμές και πραγματικά η συγκίνηση και η χαρά μου είναι τεράστια».

Και κατέληξε: «Μόνο ευγνώμων μπορώ να νιώθω. Σας ευχαριστώ για όλα!».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ