- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
GNTM 2: Σπάει τη σιωπή της η Κέισι - Το πρώτο post στο Instagram
Ποιους ευχαρίστησε - Το μήνυμά της στον κόσμο
Τι έγραψε η Κέισι Μίζιου στο πρώτο της μήνυμα στα social μετά τον τελικό-φιάσκο του GNTM 2, όπου βγήκε τρίτη χωρίς να υπάρχει δεύτερη.
Η Κέισι είδε την Άννα-Μαρία και την Κάτια να μοιράζονται την πρώτη θέση στον τελικό-φιάσκο του GNTM 2. Το τεχνικό πρόβλημα που δεν επέτρεψε ούτε στον... Τσακ Νόρις να ψηφίσει, έβγαλε εκτός παιχνιδιού το κοινό, με τη βαθμολογία των κριτών να είναι η μοναδική που μέτρησε. Μόνο που επειδή υπήρχε ισοβαθμία, ελήφθη η απόφαση να υπάρξουν δύο νικήτριες. Η Κέισι έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram μετά τα όσα εκτυλίχθηκαν στον τελικό που έκαναν μέχρι και την Τάιρα Μπανκς να ζητήσει διευκρινίσεις μέσω Twitter.
«Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν για να αρχίσουν καλύτερα! Ο επίλογος γράφτηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μέσα από πολύ προσπάθεια και σκληρή δουλειά! Έχοντας δίπλα μου σωστούς επαγγελματίες μα πάνω απ’ολα αληθινούς ανθρώπους όπως εσείς» έγραψε.
Και πρόσθεσε: «Στην καρδιά μου πάντα δυο γυναίκες είδωλα και πρότυπα που ήταν πάντα δίπλα μου. Και φυσικά όλοι οι άνθρωποι πίσω από τις κάμερες που δούλευαν τόσο καιρό για αυτό το υπέροχο αποτέλεσμα! Εκτός παιχνιδιού, σταθήκατε πλάι μου όλοι εσείς που με πιστέψατε και με αγαπήσατε με τις καλές μου και τις κακές μου στιγμές και πραγματικά η συγκίνηση και η χαρά μου είναι τεράστια».
Και κατέληξε: «Μόνο ευγνώμων μπορώ να νιώθω. Σας ευχαριστώ για όλα!».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τα μυστικά των νέων επεισοδίων - Κάποιοι κάνουν νέα αρχή, κάποιοι αλλάζουν συνήθειες
Έχει ταυτοποιηθεί ένα ακόμη άτομο
Η ανακοίνωση του καναλιού
Η γλυκιά διακοπή σκόρπισε χαμόγελα στον τηλεοπτικό αέρα
Τριάντα επτά χρόνια μετά την πρώτη προβολή του «Στο Κάμπινγκ»
Η αποχώρηση πραγματοποιείται σε κλίμα αμοιβαίας εκτίμησης και σεβασμού
Ποια πρόσωπα αλλάζουν ανά κανάλι
Βασίλης Μπισμπίκης, Αντώνης Μυριαγκός, Μαριάννα Κιμούλη και Δημήτρης Καπετανάκος - Το βιβλίο του Μένιου Σακελλαρόπουλου
Τη δημοσιογράφο κάλυψε και ο Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του καναλιού, Χρήστος Παναγιωτόπουλος
Ο δημοσιογράφος που θα βρεθεί στο πλευρό τους
Η ανάρτηση του Φοίβου Παπαδάκη για τους νέους παρουσιαστές, Παυλόπουλο και Χιώτη
Ο Άρης Χαλκιάς έκανε γνωστή τη δυσάρεστη είδηση μέσα από τα social media
Το «αντίο» της δημοσιογράφου μετά την παραίτησή της και η αμφίσημη τοποθέτησή της
Το ανατρεπτικό ντοκιμαντέρ για τη νέα γενιά και τη σχέση της με την αγορά εργασίας
Η ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού
Ο μετεωρολόγος σε νέα τηλεοπτική στέγη
Θα παραμείνει στο κανάλι μέχρι το τέλος της φετινής εκπομπής που παρουσιάζει
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.