TV & Media

GNTM: Η Τάιρα Μπανκς ζητά να μάθει τι έγινε στον ελληνικό τελικό

«Τι να γίνει κυρά Τάιρα» - Οι χρήστες στο twitter απαντούν στο διάσημο μοντέλο στα ελληνικά και πέφτει γέλιο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
taira.jpg
Τάιρα Μπανκς © EPA / JUSTIN LANE

Χρήστες έκαναν σχόλια στο Twitter για το GNTM όπου τάγκαραν την Τάιρα Μπανκς, εκείνη ζητά να μάθει τι συμβαίνει και οι απαντήσεις είναι ξεκαρδιστικές.

Το σύστημα λύγισε και φέτος, οπότε οι τηλεθεατές του τελικού του GNTM δεν μπόρεσαν να ψηφίσουν το αγαπημένο τους μοντέλο, ενώ λόγω της ισοψηφίας μεταξύ της Άννας Μαρίας και της Κάτιας, η παραγωγή αποφάσισε να πάρουν τη νίκη και το έπαθλο και οι δύο.

Η εξέλιξη, ωστόσο, του αποτελέσματος απογοήτευσε έως και εξόργισε τους τηλεθεατές, και αυτό φάνηκε από τον κατακλυσμό σχολίων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Κάποιοι πιο φανατικοί του κοινού του GNTM προέβησαν σε πιο δραστικές κινήσεις και έκαναν σχόλια στο Twitter όπου τάγκαραν την Τάιρα Μπανκς. Μετά από τόσες ειδοποιήσεις, ήταν λογικό πως το διεθνές μοντέλο και η γυναίκα που έχει ταυτίσει το όνομα της με την παραγωγή του Next Top Model παγκοσμίως, θα άρχιζε να αναρωτιέται τι το τόσο δραματικό συνέβη.

Επειδή τα περισσότερα σχόλια δεν ήταν ακριβώς διαφωτιστικά, πήρε θέση για τον τελικό και την ψήφο του κοινού που τελικά δεν μπόρεσαν να προσμετρήσουν και έγραψε τα εξής στο Twitter:

«Ακούω πολλά για το GNTM. Μπορεί κάποιος να μου πει τι ακριβώς συνέβη; Δεν είμαι υπεύθυνη για την μεταφορά του ριάλιτι στις άλλες χώρες, αλλά νοιάζομαι ακόμα».

Οι απαντήσεις που ακολούθησαν στα αγγλικά, τα ελληνικά και ανάμεικτες, μας φτιάχνουν τη διάθεση.

«Τι να γίνει κυρά Τάιρα, τεσσεράμιση ώρες τελικός για να κερδίσει στο τέλος το μισό πλατό. #gntmgr», έγραψε χρήστης, με άλλον να υποστηρίζει ότι «άστα Τάιρά μου, μας τάισαν κουτόχορτο», διατυπωμένο ως εξής:«asta Tyra mou, they fed us koutoxorto».

«Τι να γίνει μωρή κολλητή ΦΑΓΑΜΕ ΔΟΥΛΕΜΑ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ» και «Ενα φιάσκο κυρια Μπανκς μου», είναι tweets που περιγράφουν συνοπτικά την κατάσταση, ενώ ένας άλλος χρήστης προσδιόρισε «Του Κουτρούλη ο γάμος» μεταφρασμένο στα αγγλικά.

Πάντως ένας άλλος χρήστης αποφάσισε να θυμηθεί την ιστορία των ψηφοφοριών στην Ελλάδα: «Ψηφίσαμε “ναι” σε ένα δημοψήφισμα πριν λίγα χρόνια και έγινε “όχι” και είχαμε την ευκαιρία να ψηφίσουμε στο gntm και καταλήξαμε με δύο νικητές... δεν υπάρχει λογική».

 

 

 

 

 

 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ