TV & Media

Η Βασιλική Μιλλούση με φλατ κοιλιά ένα μήνα μετά τη γέννα (εικόνα)

«Νόμιζα ότι αυτή η κοιλιά δεν θα μαζευτεί ποτέ», λέει

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
millousi-flat
Βασιλική Μιλλούση / Instagram

Η Βασιλική Μιλλούση ένα μήνα μετά τη γέννηση του παιδιού της προσπαθεί να αποκτήσει το σώμα που είχε πριν μείνει έγκυος.

Ένα μήνα αφού έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί με τον Λευτέρη Πετρούνια, η Βασιλική Μιλλούση φαίνεται ότι αποκτά και πάλι το καλλίγραμμο σώμα της.

Η πρωταθλήτρια στη γυμναστική έχει ξεκινήσει ήδη να γυμνάζεται όπως αποκάλυψε η ίδια όμως σε ανάρτησή της στο Instagram αρχικά νόμιζε ότι «αυτή η κοιλιά δεν θα μαζευτεί ποτέ».

 «30 μέρες μετά την γέννηση της μικρής μου και το σώμα μου αρχίζει να μαζεύει, η αλήθεια είναι πως νόμιζα ότι αυτή η κοιλιά δεν θα μαζευτεί ποτέ, όμως πραγματικά η φύση είναι φοβερή και με λίγο προσοχή, σωστό φαγητό και λίγη γυμναστική στο σπίτι, το σώμα επανέρχετα», έγραψε. Συνεχίζοντας έστειλε ένα μήνυμα συμπαράστασης σε όλες τις γυναίκες που προσπαθούν να ανακτήσουν το σώμα που είχαν πριν αποκτήσουν παιδιά. «Μπορείτε και εσείς οι νέες μανούλες και μη, να κάνετε τη δική σας προσπάθεια για να νιώσετε καλά με το σώμα σας, τον εαυτό σας και τη διάθεσή σας, είναι πολύ σημαντικό και για το μωρό σας! Κουράγιο και δύναμη σε όλες», έγραψε η πρώην πρωταθλήτρια.

Vasiliki Millousi oly on Instagram: “30 μέρες μετά την γέννηση της μικρής μου  #postpregnancy #postpartum και το σώμα μου αρχιζει να μαζεύει, η αλήθεια είναι πως νόμιζα οτι…”

Δείτε τη Βασιλική Μιλλούση να γυμνάζεται μετά την απόκτηση της κόρης της στο σπίτι:

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ