TV & Media

Χαϊκάλης: Όταν φύγει η γυναίκα από τη σχέση φταίει πάντα ο άνδρας

Ο ηθοποιός δηλώνει ακόμη ερωτευμένος με την πρώην σύζυγό του

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Παύλος Χαϊκάλης
Παύλος Χαϊκάλης/©INTIMENEWS/ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΛΤΑΣ

«Δεν θα πρέπει να θεωρούμε δεδομένο τον άνθρωπό μας. Όταν φεύγει μια γυναίκα από μια σχέση, φταίει πάντα ο άνδρας» δήλωσε ο Παύλος Χαϊκάλης.

Αποκαλυπτικός ο Παύλος Χαϊκάλης μίλησε για τη ζωή του, τον έρωτα και τους γάμους του. Καλεσμένος στην εκπομπή «Μεσάνυχτα», ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για την πρώην σύζυγό του, Μαρία Λύκου, ξεκαθαρίζοντας ότι είναι ακόμη ερωτευμένος μαζί της. Αφού τη χαρακτήρισε ως τη γυναίκα της ζωής του, παραδέχθηκε τα σοβαρά λάθη που έκανε, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει ότι ήταν μια σχέση που τον άλλαξε τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά, καθώς μπήκε στη διαδικασία να χάσει πολλά κιλά, όχι από στεναχώρια αλλά στην προσπάθειά του να διεκδικήσει έναν νέο εαυτό.

«Μετά το διαζύγιο είπα ότι πρέπει να αλλάξω και στο θέμα των κιλών. Το πάχος ήταν ένας παράγοντας που δεν με άφηνε να λειτουργήσω. Δεν με άφηνε να χαρώ τον εαυτό μου» τόνισε. Και πρόσθεσε: «Η πρώην σύζυγός μου δεν είναι άνθρωπος, είναι αστέρι. Χωρίσαμε και το φταίξιμο ήταν δικό μου. Εκπέμπει φως. Η Μαρία έδινε φως κι εγώ σκοτάδια. Της αξίζουν πολλά περισσότερα. Μου άλλαξε ριζικά τη ζωή».

Μεταξύ άλλων, ανέφερε: «Αν η Μαρία θα είναι ευτυχισμένη σε μια σχέση, θα είμαι κι εγώ χαρούμενος. Θέλω να είναι ήρεμη, να είναι καλά, γιατί της αξίζει πραγματικά. Η αλλαγή μου ως άνθρωπος είναι νίκη της Μαρίας».

«Είμαι ακόμα ερωτευμένος με την πρώην σύζυγό μου. Δεν θα πρέπει να θεωρούμε δεδομένο τον άνθρωπό μας. Όταν φεύγει μια γυναίκα από μια σχέση, φταίει πάντα ο άνδρας» εξήγησε.

Στην ερώτηση για το ενδεχόμενο ενός τέταρτου γάμου, ο ηθοποιός ήταν ξεκάθαρος, επισημαίνοντας: «'Η θα γίνει θρησκευτικά πάλι με την ίδια γυναίκα, γιατί είχαμε κάνει πολιτικό γάμο, ή θα βρεθεί κάτι το οποίο θα μπορεί να ξεπεράσει κατά πολύ τη Μαρία. Η Μαρία έχει σηκώσει τόσο ψηλά τον πήχη, που μόνο αυτή θα ξαναπαντρευόμουν».

Ο Παύλος Χαϊκάλης μιλάει για τον χωρισμό του (Μέρος Α)

Ο Παύλος Χαϊκάλης μιλάει για τον χωρισμό του (Μέρος Β)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ