TV & Media

Χάρι, Μέγκαν, Ουίλιαμ και Κέιτ: Για πρώτη φορά μαζί σε διαφήμιση

Οι «γαλαζοαίματοι» γίνονται αφηγητές στο promo εκστρατείας για την ψυχική υγεία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
New Moon Alert: Saturn has 20 new Moons!

Πρίγκιπας Χάρι, Μέγκαν Μάρκλ, πρίγκιπας Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον συμμετέχουν για πρώτη φορά όλοι μαζί σε ένα σποτ ως αφηγητές.

Το Δουκάτο του Σάσεξ και το Δουκάτο του Κέιμπριτζ ένωσαν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό και άφησαν τις πρόσφατες διαφορές τους στην άκρη.

Πρίγκιπας Χάρι, Μέγκαν Μάρκλ, πρίγκιπας Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον συμμετέχουν για πρώτη φορά μαζί σε ένα σποτ ως αφηγητές. Το σποτ, διάρκειας τριών λεπτών, είναι μια πρωτοβουλία της οργάνωσης «Every Mind Matters» σε συνεργασία με το Εθνικό Σύστημα Υγείας (NHS) σχετικά με τη νέα εκστρατεία στη Βρετανία για την ψυχική υγεία. Είναι η πρώτη φορά που μέλη της βασιλικής οικογένειας της Γηραιάς Αλβιόνας συμμετέχουν σε τηλεοπτική διαφήμιση.

Στη διαφήμιση εμφανίζονται  οι ηθοποιοί  Γκλεν Κλόουζ και Τζίλιαν Άντερσον, ο παλαίμαχος παίκτης του κρίκετ Φρέντι Φλίντοφ και η παρουσιάστρια Νταβίνα Μακόλ. Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ είναι ο πρώτος αφηγητής, ο οποίος εξηγεί πως εκατομμύρια άνθρωποι στη χώρα αντιμετωπίζουν προβλήματα ψυχικής υγείας. Ακολουθεί ο πρίγκιπας Χάρι, που συμπληρώνει πως αυτό (το πρόβλημα ψυχικής υγείας) μπορεί να συμβεί στον καθένα, ενώ «αρκετοί άνθρωποι πιστεύουν πως δεν μπορεί να γίνει τίποτα».

Η Μέγκαν Μαρκλ προσθέτει πως «αυτή η εικασία είναι λανθασμένη» και αναφέρει πως η οργάνωση «Every Mind Matters» μπορεί να δείξει απλούς τρόπους στον καθένα για να φροντίζει την ψυχική του υγεία. Τέλος, η Κέιτ Μίντλετον εξηγεί ότι η παραπάνω οργάνωση προσφέρει διαδικτυακή βοήθεια σε όποιον θέλει να αντιμετωπίσει το άγχος, τα προβλήματα ύπνου ή να φτιάξει την διάθεσή του.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ