TV & Media

Ποιο ποπ είδωλο βγήκε σε δρόμο με τα εσώρουχα για να σβήσει φωτιά

Δεν το σκέφτηκε στιγμή - Το μήνυμά του στο Twitter

328203-678198.png
Φίλιππος Κόλλιας
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
jason-donovan-underwear-fire.jpg
@JDonOfficial/Twitter

Διάσημος τραγουδιστής της ποπ βγήκε με τα εσώρουχα και τον πυροσβεστήρα ανά χείρας για να σβήσει πυρκαγιά σε γειτονικό σπίτι στο Νότινγκ Χιλ.

Όταν είδε τις φλόγες στο σπίτι του γείτονα στο Λονδίνο, δεν το σκέφτηκε στιγμή. Παρόλο που ήταν μόνο με τα εσώρουχα, άρπαξε τον πυροσβεστήρα, βγήκε στον δρόμο και κατευθύνθηκε προς τη φλεγόμενη κατοικία για να βοηθήσει στην επιχείρηση κατάσβεσης. Ο λόγος για τον Τζέισον Ντόνοβαν (Sealed With a Kiss, Too Many Broken Hearts, Especially for You). Ο 51χρονος τραγουδιστής ευχαρίστησε μεταξύ άλλων τους πυροσβέστες που έφθασαν τόσο γρήγορα στο σημείο, την ώρα που τον γύρο των social media κάνει η φωτογραφία που τον δείχνει να κατευθύνεται με γοργό βηματισμό προς τη φλεγόμενη κατοικία.

«Όλοι χρειάζονται καλούς γείτονες. Ο Τζέισον Ντόνοβαν εξέπληξε του πυροσβέστες στο Νότινγκ Χιλ», έγραψε στο Twitter η πυροσβεστική.

Τζέισον Ντόνοβαν
Τζέισον Ντόνοβαν/ ©EPA/NEIL HALL

«Ευχαριστώ την @LondonFire για την τόσο γρήγορη ανταπόκρισή της. Ευτυχισμένος που δεν τραυματίστηκε κάποιος. Ένας καλός λόγος να φοράς πάντα πιτζάμες (σε περιπτώσεις ανάγκης) αλλά ακόμη πιο σημαντικό να έχεις πυροσβεστήρες στο σπίτι», το μήνυμα του 51χρονου τραγουδιστή στα social media.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ