TV & Media

GNTM: Δάκρυσε ο Μπράτης με την ιστορία της Ελένης για το bullying

Η συγκινητική ιστορία της κοπέλας για τον ρατσισμό που συνεχίζει να βιώνει

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
GNTM 2 | Η audition της Ελένης

Γιατί ο Άγγελος Μπράτης αγκάλιασε συγκινημένος παίκτρια του GNTM.

«Έχω έρθει εδώ για να αναδείξω τον εαυτό μου, να δείξω το θάρρος μου, τη δυναμικότητα και την αποφασιστικότητά μου». Η audition της Ελένης στο GNTM έκρυβε μπόλικες συγκινήσεις. Οι τέσσερις κριτές Βίκυ Καγιά, Άγγελος Μπράτης, Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Δημήτρης Σκουλός άκουσαν την ιστορία της και συγκινήθηκαν.

«Θέλω να δείξω το θάρρος σε άλλα παιδιά όπως εγώ που είναι παιδιά μεταναστών. Έχω γνωρίσει πολύ bullying από μικρή ηλικία, Θέλω να εμπνεύσω τα παιδιά της επόμενης γενιάς να κυνηγήσουν τα όνειρά τους» πρόσθεσε, επισημαίνοντας ότι ακόμη και σήμερα βιώνει ρατσισμό σε καθημερινό επίπεδο. «Δεν είχα πολλούς φίλους μεγαλώνοντας» συμπλήρωσε, με τον Άγγελο Μπράτη να παρεμβαίνει, λέγοντας: «Ούτε εγώ είχα». Στη συνέχεια κατέβηκε από τη θέση του και την αγκάλιασε, αποκαλύπτοντας: «Το δουλεύω, με τον ψυχοθεραπευτή μου».

«Ντρέπομαι που είμαι Έλληνας, αν υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που σου συμπεριφέρονται έτσι. Στον χώρο της μόδας μπορείς να είσαι φτωχός, πλούσιος, να έρχεσαι από οποιοδήποτε χωριό, να έχεις οποιοδήποτε χρώμα, οποιαδήποτε σεξουαλικότητα, δεν ενδιαφέρει κανέναν. Το μόνο που ενδιαφέρει είναι να έχεις ταλέντο» ξεκαθάρισε ο Άγγελος Μπράτης.

Η Ελένη πέρασε με τέσσερα «ΝΑΙ» στο bootcamp.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ