TV & Media

Κέιτλιν Κάρτερ και Μάιλι Σάιρους: Στα φανερά πλέον ζουν τον έρωτά τους

Πληθαίνουν τα δημοσιεύματα για κρυφό ειδύλλιο - Το σεξ σε κλαμπ στο Δυτικό Χόλυγουντ

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μάιλι Σάιρους και Κέιτλιν Κάρτερ, το νέο «καυτό» ζευγάρι του Χόλιγουντ
Μάιλι Σάιρους και Κέιτλιν Κάρτερ, το νέο «καυτό» ζευγάρι του Χόλιγουντ/Instagram

Στος φως της δημοσιότητας νεά αποκαλυπτικά στοιχεία για την ερωτική σχέση της Μάιλι Σάιρους με την Κέιτλιν Κάρτερ.

Ολοένα και περισσότερες πικάντικες λεπτομέρειες έρχονται στο φως για την ερωτική σχέση της Μάιλι Σάιρους με την Κέιτλιν Κάρτερ. Την ώρα που ο Λίαμ Χέμσγουορθ εύχεται στην πρώην γυναίκα του «υγεία και ευτυχία», χαρακτηρίζοντας «προσωπική υπόθεση» τον χωρισμό τους, η διάσημη τραγουδίστρια επιδίδεται σε παθιασμένο σεξ σε δημόσιο χώρο. Όπως ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας στο Page Six, το νέο καυτό ζευγάρι της αμερικανικής showbiz έκανε σεξ στο κλαμπ «Soho House» στο Δυτικό Χόλιγουντ, την περασμένη Παρασκευή. Η περιγραφή του είναι ενδεικτική για το πάθος που ενώνει τις δύο γυναίκες.

«Είναι παθιασμένες. Δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τη διαχυτικότητά τους. Φιλιόντουσαν και ερωτοτροπούσαν παντού. Στις τουαλέτες, στο μπαρ μέχρι και στο πάτωμα. Έκαναν σεξ. Είναι σίγουρο πως είναι ζευγάρι» ξεκαθάρισε, ενώ πληθαίνουν τα δημοσιεύματα σε αμερικανικά ΜΜΕ που θέλουν οι «στενές επαφές» να είχαν ξεκινήσει πριν ακόμα επισημοποιηθεί ο χωρισμός της Σάιρους με τον Αυστραλό ηθοποιό.

Από την πρώτη στιγμή που η Σάιρους έγινε ζευγάρι με τον Χέμσγουορθ, η σχέση τους είχε σκαμπανεβάσματα. Η ίδια η τραγουδίστρια δεν σταματούσε να δηλώνει pansexual, ξεκαθαρίζοντας ότι «στον έρωτα δεν υπάρχουν φύλα».

Σε συνέντευξή της, μάλιστα, στο περιοδικό Elle, λίγο πριν χωρίσουν οι δρόμοι τους, είχε πει: «Είμαι σε μια ετεροφυλοφιλική σχέση, αλλά εξακολουθώ να ελκύομαι σεξουαλικά από γυναίκες».

Δύσκολος ο χωρισμός για τον Χέμσγουορθ

Πρόσωπα κοντά στον Αυστραλό ηθοποιό υποστηρίζουν ότι ο χωρισμός τον έχει επηρεάσει ψυχολογικά. Οι εικόνες με την πρώην γυναίκα του να φιλιέται με την ερωμένη της πάνω σε σκάφος στη λίμνη Κόμο, ήταν ένα δυνατό χτύπημα για εκείνον, αναφέρουν οι πηγές που επικαλούνται αμερικανικά δημοσιεύματα.

Μάιλι Σάιρους και Κέιτλιν Κάρτερ ζουν τον έρωτά τους
Μάιλι Σάιρους και Κέιτλιν Κάρτερ ζουν τον έρωτά τους/©Twitter

«Ράγισε η καρδιά του και σοκαρίστηκε, βλέποντας τις φωτογραφίες», είπε ένας φίλος του. Και πρόσθεσε: «Είναι ακόμα παντρεμένοι και πραγματικά αγαπούσαν ο ένας τον άλλον. Ήταν πολύ ανώριμο εκ μέρους της και πάντα ήταν ανώριμη». Ο Αυστραλός ηθοποιός, πάντως, σε ανάρτησή του στο Instagram, σημείωσε ότι δεν θα κάνει «κανένα σχόλιο σε δημοσιογράφους ή ΜΜΕ», γι' αυτό και «οποιαδήποτε λόγια που αποδίδονται, είναι ψευδή».

Παράλληλα, φίλοι του Χέμσγουορθ ξεκαθαρίζουν ότι η πλευρά της Σάιρους κάνει ό,τι μπορεί τις τελευταίες ημέρες για να φανεί πως ο «κακός» της υπόθεσης ήταν ο Χέμσγουορθ -κάτι το οποίο δεν ισχύει. «Ο Λίαμ είναι ένας από τους πιο ευγενικούς και τρυφερούς ανθρώπους. Το να λένε ότι ήταν άγριος ή μεθυσμένος, ή ό,τι άλλο, είναι εντελώς γελοίο» υπογραμμίζουν.

Ποια είναι η πέτρα του σκανδάλου

Πρώην σύζυγος του DJ και μοντέλου Μπρόντι Τζένερ, ετεροθαλούς αδελφού της Κένταλ και της Κάιλι Τζένερ, η Κέιτλιν Κάρτερ αποφάσισε να χωρίσει τον περασμένο Αύγουστο. Ο αρραβώνας του ζευγαριού είχε γίνει το 2016 για να ακολουθήσει ο γάμος τον Ιούνιο του 2018.

«Αγαπούν και σέβονται ο ένας τον άλλον και γνωρίζουν ότι αυτή είναι η καλύτερη απόφαση για να προχωρήσουν οι σχέσεις τους» είχε δηλώσει εκπρόσωπος του ζευγαριού στα μέσα ενημέρωσης.

Το 2010, η 30χρονη Κέιτλιν Κάρτερ είχε αποφοιτήσει από το Πανεπιστήμιο του Νιου Χάμσαϊρ, λαμβάνοντας πτυχίο αγγλικής λογοτεχνίας. Η Κάρτερ διαθέτει και το δικό της blog, «Hey, Miss Carter», όπου μοιράζεται μυστικά ομορφιάς, στιλ και σχέσεων. Συγκαταλέγεται, επίσης, μεταξύ των ιδρυτών του ηλεκτρονικού καταστήματος μόδας FORAY.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ