TV & Media

Ο πιο social media γάμος της χρονιάς στο Λονδίνο (εικόνες)

Ο YouTuber PewDiePie παντρεύτηκε τη σταρ του Twitter Marzia Bisogin

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
YouTuber PewDiePie και Marzia Bisognin
YouTuber PewDiePie και Marzia Bisognin / © Ιnstagram.com/pewdiepie

Οκτώ χρόνια μετά την πρώτη τους συνάντηση ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου ο διάσημος, youTuber PewDiePie, και η βασίλισσα των social media Marzia Bisogin.

Οκτώ χρόνια μετά την πρώτη τους συνάντηση ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου ο διάσημος και αμφιλεγόμενος youTuber PewDiePie και η βασίλισσα των social media Marzia Bisogin, σε μια όμορφη τελετή στους βοτανικούς κήπους Kew Gardens στο Λονδίνο.

Ο 29χρονος Σουηδός, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Felix Kjellberg και η 26χρονη βασίλισσα του Twitter ανακοίνωσαν το ευτυχές γεγονός, πού αλλού: στο Instagram, στο Twitter και σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που τους έχουν κάνει παγκοσμίως γνωστούς.

«Είμαστε παντρεμένοι. Δεν μπορώ να γίνω πιο ευτυχισμένος. Είμαι τόσο τυχερός που θα μοιραστώ τη ζωή μου με αυτή την υπέροχη γυναίκα», έγραψε ο PewDiePie.

Η Marzia επίσης ανέβασε φωτογραφίες από τον χώρο της γαμήλιας τελετής στους διαδικτυακούς λογαριασμούς της. Και έγραψε: «Χθες μετά από οκτώ χρόνια γνωριμίας γιορτάσαμε το γάμο μας με τους πιο κοντινούς μας φίλους και τις οικογένειές μας».

screenshot-2019-08-20-22.39.jpg

Ο Σουηδός μετρά 65 εκατομμύρια subscribers σε ηλικία μόλις 29 ετών. Ξεκίνησε το Youtube για πλάκα και είναι πια ο πιο δημοφιλής στο Youtuber με 20 δισ. εκατομμύρια προβολές των βίντεό του συνολικά.

 

Άφησε τη Σουηδία και μετακόμισε πρώτα στην Ιταλία και αργότερα στη Βρετανία για χάρη της αγαπημένης του Marzia Bisognin ή CutiePieMarzia. Το ζευγάρι κάνει ταξίδια μαζί, μοιράζει το χρόνο του ανάμεσα στη Βρετανία, την Ιταλία και τη Σουηδία και μαγειρεύει παρέα, ειδικά στα βίντεο στο κανάλι της Marzia στο Youtube.

Το όνομα του ενεπλάκη στο μακελειό της Νέας Ζηλανδίας από τον δράστη της επίθεσης και ο ίδιος είχε δηλώσει οργισμένος και αηδιασμένος από αυτή την εξέλιξη. Ο δράστης ακουγόταν στο βίντεο που τραβούσε ο ίδιος να λέει, μπαίνοντας στο αμάξι φορτωμένο με όπλα, «let's get this party started», ενώ προτείνει στον κόσμο που τον παρακολουθεί να κάνουν subscribe στο κανάλι του PewDiePie.

«Μόλις έμαθα τα συνταρακτικά νέα από τις επιθέσεις στο Κράιστσερτς της Νέας Ζηλανδίας. Νιώθω απόλυτα αηδιασμένος από το γεγονός ότι αυτό το άτομο ανέφερε το όνομά μου. Η καρδιά μου και οι σκέψεις μου είναι στο πλευρό των θυμάτων, των οικογενειών τους και όλων όσων έχουν επηρεαστεί από αυτή τη τραγωδία» είχε δηλώσει ο youtuber. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ