- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Γιατί η ΕΡΤ αναθεωρεί τώρα τον προϋπολογισμό της;
Πληροφορίες για ένα ακόμη «δώρο» στον Ιβάν Σαββίδη και τον ΠΑΟΚ
«Ουσιαστικά η κρατική ΕΡΤ εμφανίζεται να κάνει ένα «δώρο» στον Ιβάν Σαββίδη», σχολιάζει δημοσίευμα στο Liberal και εξηγεί πώς.
Συνεδρίαση για την αναθεώρηση του προϋπολογισμού της ΕΡΤ κατά 7 εκατ. ευρώ πραγματοποίησε χθες Πέμπτη το διοικητικό συμβούλιο του ιδρύματος.
Ειδικότερα, σύμφωνα με δημοσίευμα του Liberal ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ εξουσιοδοτήθηκε προκειμένου να καταθέσει το σχετικό αίτημα που ουσιαστικά επιτρέπει να προχωρήσει η συμφωνία που έχει προαναγγελθεί και σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να αφορά τα τηλεοπτικά δικαιώματα του ΠΑΟΚ για μια τριετία έναντι ποσού 24 περίπου εκατ. ευρώ, ήτοι περίπου 8 εκατ. ευρώ ετησίως.
«Ουσιαστικά η κρατική ΕΡΤ εμφανίζεται να κάνει ένα «δώρο» στον Ιβάν Σαββίδη», σχολιάζει το δημοσίευμα. «Ένα ακόμα 'δώρο' δεδομένου ότι η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα φρόντισε μόλις πρόσφατα με τροπολογία, την ώρα που η Βουλή έκλεινε για να προκηρυχθούν εκλογές, να διαγράψει πρόστιμα εκατομμυρίων ευρώ που αφορούσαν τον ίδιο επιχειρηματία της Βορείου Ελλάδος», καταλήγει το σχόλιο.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το ίδιο πρόγραμμα, οι παραγωγοί του και η ίδια καθημερινή σχέση με τους ακροατές του, μέσα από το site, το ανεξάρτητο app, το live streaming και τις ψηφιακές πλατφόρμες ακρόασης.
Η εικόνα προκάλεσε έντονη κριτική στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Ο πρώην άσος των ΗΠΑ συμπαρουσιάζει με τους Τιερί Ανρί και Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς
«Πέρασα την πιο δύσκολη βδομάδα της αποκατάστασής μου μέχρι στιγμής...»
Η καθαρή περιουσία του φθάνει τα 2,6 δισεκατομμυρίων δολάρια
Οι τέσσερις γνώριμοι και οι τρεις νέες προσθήκες
«Είμαι αυθόρμητη και αληθινή» είπε η δημοσιογράφος
«Ήθελα να το κρύψω, υπάρχει προκατάληψη», εξομολογείται ο πρώην παρουσιαστής του Channel 4
Η πρόταση για σειρά και ο σκηνοθέτης που κέρδισε την εμπιστοσύνη του
Η ανακοίνωση της ΕΡΤ
Η ανάρτηση του Τούρκου παραγωγού
«Εγώ είπα απλώς, ναι, σε μία πρόταση που μου κάνανε» είπε ο ηθοποιός
Υπήρξε συστηματικός συλλέκτης και ερευνητής της μουσικής και πολιτιστικής ιστορίας
Η εμφάνιση μετά την αποχώρηση της Σίας Κοσιώνη
Ο δημιουργός σειρών όπως οι «Τρεις Χάριτες» μίλησε για τα νέα δεδομένα στην ελληνική τηλεόραση
Εκ διαμέτρου αντίθετες οι απόψεις των παρουσιαστριών μετά το τέλος της εκπομπής Real View
Τίτλοι τέλους για την εκπομπή «Το ΄χουμε»
«Δεν θα με δείτε να γίνομαι καθηγήτρια», ξεκαθάρισε η ηθοποιός
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.