TV & Media

Ο Ουίλιαμ έχει γενέθλια και όλοι στέκονται στην ευχή της Μέγκαν

Γιατί τόσο τυπικό, τόσο λακωνικό το «χρόνια πολλά»;

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πρίγκιπας Ουίλιαμ, Μέγκαν Μαρκλ
Πρίγκιπας Ουίλιαμ, Μέγκαν Μαρκλ / © Chris Jackson/Getty Images/ Ideal Images

Η τυπική ευχή του Χάρι και της Μέγκαν στον εορτάζοντα Ουίλιαμ σχολιάστηκε για άλλη μια φορά από τους φαν της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ έχει σήμερα γενέθλια και συμπληρώνει 37 χρόνια ζωής. Ο δούκας του Κέιμπριτζ βρίσκεται στην Κένυα και η βασιλική οικογένεια στέλνει τις ευχές στον Ουίλιαμ μέσω διαδικτύου.

Ωστόσο, οι περισσότεροι φαν της βασιλικής οικογένειας πάλι ξεχώρισαν την Μέγκαν και τον Χάρι σχολιάζοντας πόσο τυπικό και λακωνικό είναι το ευχετήριο τους μήνυμα στον Ουίλιαμ. «Χρόνια Πολλά στον Δούκα του Κέιμπριτζ», σχολίασαν απλά ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ κάτω από μια φωτογραφία από την Κένυα που ανέβασε σήμερα ο Ουίλιαμ στο λογαριασμό του παλατιού του Κένσινγκτον. Εν αντιθέσει τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας αφιέρωσαν τουλάχιστον μία ανάρτηση στους λογαριασμούς τους για τον εορτάζοντα Δούκα.

15084080-7166541-fans_questioned_harry_and_meghan_s_formal_birthday_greetings-m-3_1561120509377.jpg


Ειδικότερα, ο πατέρας του Ουίλιαμ, πρίγκιπας Κάρολος και η σύζυγός του Καμίλα ανέβασαν μια ασπρόμαυρη φωτογραφία με τον Κάρολο και τον δίχρονο Ουίλιαμ στην κούνια. «Ο πρίγκιπας της Ουαλίας και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ παίζουν στον κήπο του παλατιού του Κένσινγκτον, το 1984», γράφει η λεζάντα.


Το tweet της βασιλικής οικογένειας έχει πολλές φωτογραφίες του Ουίλιαμ με τη γιαγιά του βασίλισσα Ελισάβετ. Ο Δούκας του Γιορκ αφιέρωσε μια φωτογραφία του με τον ανιψιό του σε ελικόπτερο το 1986.



Η τυπική ευχή των Μέγκαν και Χάρι έρχεται μία ημέρα μετά την επισημοποίηση του διαζυγίου των Σάσεξ με τους Κέιμπριτζ από το κοινό τους φιλανθρωπικό ίδρυμα. 

«Είναι ανάγκη να είσαι τόσο τυπικός; Αδελφός σου είναι», γράφει μια φαν στο Twitter απευθυνόμενη στο Χάρι.  

15084366-7166541-image-a-6_1561120988737.jpg

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ