TV & Media

Όργιο φημών ότι η Μέγκαν Μαρκλ γεννά - Η νέα εξέλιξη

Η κίνηση του πρίγκιπα Χάρι που δείχνει ότι το μεγάλο γεγονός πλησιάζει

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
prince-harry-markle.jpg

Ο πρίγκιπας Χάρι ακύρωσε προγραμματισμένο ταξίδι στο Άμστερνταμ για να βρίσκεται στο πλευρό της ετοιμόγεννης Μέγκαν Μαρκλ.

Σε αναμμένα κάρβουνα βρίσκεται η Μεγάλη Βρετανία, καθώς ολοένα και πυκνώνουν οι φήμες πως η Μέγκαν Μαρκλ ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί. Δεν λείπουν, μάλιστα, και αναφορές στα social media που κάνουν λόγο ότι το παιδί έχει ήδη έρθει στον κόσμο και ο χρόνος για την ανακοίνωση των ευχάριστων νέων μετρά αντίστροφα. Σε μια εξέλιξη της τελευταίας στιγμής, ο πρίγκιπας Χάρι ακύρωσε το προγραμματισμένο για την ερχόμενη εβδομάδα ταξίδι του στο Άμστερνταμ, όχι όμως και τη μετάβασή του στη Χάγη.

«Λόγω του σχεδιασμού του περιοδικού τύπου για την κάλυψη επισκέψεων και δεσμεύσεων της Βασιλικής οικογένειας, έχουμε πάρει την απόφαση να αναβάλουμε την προγραμματισμένη επίσκεψη του Δούκα του Σάσεξ στο Άμστερνταμ την Τετάρτη 8 Μαΐου 2019» ανέφερε εκπρόσωπος του πρίγκιπα Χάρι.

Ο δεύτερος γιος της Νταϊάνα και του πρίγκιπα Καρόλου θα βρεθεί κανονικά στη Χάγη, την Πέμπτη 9 Μαΐου, για την έναρξη των Αγώνων Invictus Games.

Οι φήμες για τη «μυστική» γέννα φούντωσαν και μετά τη δημοσιοποίηση από τη βρετανική εφημερίδα The Sun ενός video που δείχνει αυτοκινητοπομπή, συνοδεία αστυνομικής δύναμης, να περνά τις πύλες του κάστρου Γουίνδσορ, όπου βρίσκεται η Μέγκαν και ο Χάρι. Σε ένα από τα αυτοκίνητα, στο πίσω μέρος -σύμφωνα με μαρτυρίες- ήταν τακτοποιημένα είδη ρουχισμού που έμοιαζαν με ροζ κουβερτούλες.

meghan-markl.jpg

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ