TV & Media

«Τσακισμένη» η «Κέλι» του Μπέβερλι μετά τον θάνατο του Λουκ Πέρι

Πρώτη εμφάνιση της Τζένι Γκαρθ μαζί με τον σύζυγό της Ντέιβ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τζένι Γκαρθ
Τζένι Γκαρθ / © Instagram

Συντετριμμένη δήλωσε η ηθοποιός Τζένι Γκαρθ μετά την είδηση του αιφνίδιου θανάτου του Λουκ Πέρι, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 52 ετών. Η Τζένι Γκαρθ ήταν για πολλά χρόνια το κορίτσι του Ντίλαν στην τηλεοπτική σειρά των 90s «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς».

Ήταν η δημοφιλής στο σχολείο, η ευκατάστατη στη ζωή Κέλι, αλλά και η αντίζηλος της Μπρέντα αφού διεκδικούσαν το ίδιο μοναχικό αγόρι, τον Ντίλαν. Δύο κορίτσια που είχαν καταφέρει να χωρίσουν τους φαν της σειράς σε δύο στρατόπεδα.

jenny.jpg


Ο φακός των παπαράτσι εντόπισε την 46χρονη σήμερα ηθοποιό έξω από εστιατόριο στο Λος Άντζελες μαζί με τον σύζυγό της Ντέιβ Έιμπραμς. Η Κέλι του Μπέβερλι έδειχνε εμφανώς καταβεβλημένη από την απώλεια του Λουκ Πέρι και μάλιστα σε μια περίοδο που ετοιμαζόταν η επιστροφή της σειράς στη μικρή οθόνη.  

«Ράγισε η καρδιά μου», δήλωσε νωρίτερα η Τζένι Γκαρθ στο People για τον θάνατό του συμπρωταγωνιστή και φίλου της. «Σήμαινε πολλά για μένα ο Λουκ. Ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος. Θα ήθελα να εκφράσω τα συλλυπητήριά μου στην οικογένειά του και σε όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα. Είναι μια τεράστια απώλεια». 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ