TV & Media

Πώς ο ερχομός του βασιλικού μωρού θα κάνει πλούσια την αδερφή της Μέγκαν Μαρκλ

Πόσα χρήματα αναμένεται να βγάλει από συνεντεύξεις και εμφανίσεις

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
meghan
Χάρι - Μέγκαν / © EPA/NIGEL RODDIS

Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί η οικογένεια της Μέγκαν Μαρκλ δεν σταματάει να μιλά στον Τύπο; Κι αν ναι, σκεφτήκατε ότι αυτό θα μπορούσε να σχετίζεται με το γεγονός ότι από τις «αποκλειστικές» συνεντεύξεις και τις δηλώσεις βγάζουν πολλά χρήματα;

Πρόσφατα πάντως, η αμφιλεγόμενη αδερφή της δούκισσας του Σάσεξ, η Σαμάνθα Μαρκλ, ανέβασε στο Twitter της ένα δημοσίευμα της βρετανικής τάμπλοϊντ «The Mirror» που αναφέρει ότι ενόψει του ερχομού του βασιλικού μωρού, θα βγάλει ούτε λίγο ούτε πολύ 100.000 δολάρια. Και αν οι ταμπλόιντς δεν αποτελούν το καλύτερο Μέσο για να ενημερωθεί κανείς, σε αυτή την περίπτωση η βρετανική εφημερίδα δεν φαίνεται να πέφτει και πολύ έξω.

Αυτό που πρέπει να αναρωτηθούμε λοιπόν είναι: Πώς γίνεται να βγάλει τόσα πολλά χρήματα; Την απάντηση δίνει το Cosmopolitan εξηγώντας ότι ένας συνδυασμός ντοκιμαντέρ, εμφανίσεων σε chat show, συμφωνιών για βιβλία και συνεντεύξεων τις οποίες η Σαμάνθα Μαρκλ χρεώνει 2.000 βρετανικές λίρες την ώρα.

Σύμφωνα με το Cosmopolitan, πηγή που δεν είναι καν στο περιβάλλον της αμφιλεγόμενης αδερφής της δούκισσας αναφέρει ότι «η Σαμάνθα έχει κάθε δικαίωμα να γιορτάσει την γέννηση της ανιψιάς ή του ανιψιού της την άνοιξη και θα μιλήσει για τη σχέση της με τη Μέγκαν, καθώς είναι οικογένεια. Δεν έχει κανένα εξωφρενικό τρόπο ζωής, έτσι τα χρήματα θα κάνουν τη διαφορά για αυτήν. Δεν της έχει δοθεί ποτέ μια δεκάρα από τη Μέγκαν έτσι έχει κάθε δικαίωμα να κερδίσει τα δικά της χρήματα με αυτόν τον τρόπο».

Αν λοιπόν η Σαμάνθα Μαρκλ σχεδιάζει να μιλήσει στον Τύπο μετά την άφιξη του μωρού της Μέγκαν, μην περιμένετε να συσφίξει σύντομα τους δεσμούς της αυτή η οικογένεια.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ