TV & Media

Ποιος είναι ο νέος, γοητευτικός συνοδός της Μέγκαν Μάρκλ; (video)

Γνωστός στους πολιτικούς κύκλους της χώρας, καθώς ανήκε στην ομάδα του πρώην αρμόδιου υπουργού για το Brexit, Ντέιβιντ Ντέιβις

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μέγκαν Μαρκλ
Μέγκαν Μαρκλ

Οι φωτογραφίες που κυκλοφορούν στα βρετανικά μέσα δείχνουν την δούκισσα του Σάσεξ να φεύγει με έναν γοητευτικό νέο άντρα από το Ιταλικό εστιατόριο Chucs στο Νότινγκ Χιλ.

meghan4.jpg

 Ο γενειοφόρος Βρετανός Κρίστιαν Τζόουνς διορίστηκε αναπληρωτής διευθυντής επικοινωνιών τόσο για την Μέγκαν και τον Χάρι όσο και για τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και την Κέιτ, τον περασμένο Δεκέμβριο, έχοντας στις πλάτες του εμπειρία σχεδόν 7 χρόνων σε δύο κυβερνητικές υπηρεσίες.

Phen - Den Tous Vlepo (Official Music Video) (4K)


Είναι γνωστός στους πολιτικούς κύκλους της χώρας, καθώς ανήκε στην ομάδα του πρώην αρμόδιου υπουργού για το Brexit, Ντέιβιντ Ντέιβις. 

Spotted! Meghan was seen leaving a business lunch in Notting Hill with the new Deputy Director of Press for Kensington Palace, Christian Jones. Love her street style! ?


Κρίστιαν και Μέγκαν συναντήθηκαν στο ιταλικό εστιατόριο Chucs στο Νότινγκ Χιλ του Λονδίνου με τον φακό να τους απαθανατίζει. Η εγκυμονούσα Μέγκαν φορούσε ένα μπλε παλτό, μπεζ γόβες και τζιν παντελόνι. Το αν και πόσο θα αντέξει δίπλα στη βασιλική οικογένεια, θα φανεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ